Tina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen-suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 1/2011

23.10.2012
Tina sai kodin Saksasta.

17.2.2012
Tina on asustellut Irinan tarhalla jo tovin. Tyttö on vielä hieman ujo, mutta reipastunut silti koko ajan kovasti. Tina kaipaisi jo pian omaan kotiin.Tina on vielä nuori koira, jolla on koko elämä edessä - kunhan ensin jostain löytyy se sitoutumiskykyinen ihminen, joka haluaa aloittaa yhteisen taipaleen suloisen Tinan kanssa.

Tina on hieman ujo tyttö. Aiemmin se oli vielä ujompi, mutta Tinalle järjestyi loppuvuodesta paikka koirien kuntoutushoitolasta, jossa sitä totutettiin ihmisiin, hihnassa kulkemiseen ja muihin elämässä tarpeellisiin taitoihin. Sen jälkeen Tina pääsi vielä toviksi jatkamaan harjoituksia Irinan kotiin, joten tytöllä on nyt jo hyvät valmiudet aloittaa uusi elämä omassa kodissa.

Tina kaipaisikin omaan kotiin niin pian kuin mahdollista. Nyt kotikoiran taidot ovat sillä vielä tuoreessa muistissa, ja mitä pikemmin tyttö pääsisi pois tarhalta, sitä paremmin taitojen harjaannuttaminen voisi jatkua. Uudessa kodissa tulee kuitenkin varautua siihen, että Tina tulee todennäköisesti tarvitsemaan vielä uusiin asioihin totuttamista: jos olet valmis sitoutumaan tähän pitkäjänteiseen, mutta palkitsevaan työhön, odottaa Tina kenties juuri sinua!

Tinan arvioidaan syntyneen alkuvuodesta 2011. Tina tulee loistavasti toimeen toisten koirien kanssa ja on tottunut asumaan myös kissojen kanssa. Tyttö voi matkustaa Suomeen vaikka heti.

Katso videoklippi Tinasta:

Viipurin koirat - Tina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.