Roope

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2015

24.1.2016
Roope löysi kodin Viipurista.

19.1.2016
Roope on vilkas poika, jolta löytyy myös omaa tahtoa. Oletko valmis kasvattamaan tästä hauskasta koirapojasta fiksun ja filmaattisen nuorukaisen?

Sisarkatraassa Ylppö, Roope ja Yitta  on rotuperimässä shar peita, joten niiden kasvattaminen vaatii omistajalta johdonmukaisuutta ja rotutuntemusta. Liekö se osasyynä siihen, että tämä suloinen pentue tuotiin kotioloista Irinan tarhalle odottamaan sen oikean ihmisen löytymistä.

Roope pitää ihmisistä ja tulee veljensä tavoin rohkeasti tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Ja tietenkin tutkimaan, mitä herkkuja heidän taskuistaan löytyy! Ihmisen sylikin tuntuu sen mielestä mukavalta paikalta ja se viihtyy rapsuteltavana.

Roope on hieman veljeään Ylppöä rauhallisempi luonne, mutta vilkkautta ja energiaa siltäkin löytyy. Päivä on mukava viettää vaikka painimalla tarhakavereiden kanssa, minkä päälle maistuvat ruoka ja kunnon unet. Mieluiten Roope kuitenkin matkaisi omaan kotiin, jossa sille opetettaisiin kotikoiran tapoja ja tarjottaisiin rajoja ja rakkautta. Roopesta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Uudessa kodissa voi olla koirakaveri odottamassa, mutta mieluiten sen tulisi olla reipas tyttökoira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.