Ursula

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 1/2013

1.6.2015
Ursula sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

16.3.2014
Ystävällinen Ursula on vielä ujo tyttö, mutta uteliaisuus voittaa usein ja silloin Ursulaa saa jo vähän silittää.

Ursula ja se sisko Unna pelastettiin paikasta, jossa monia koiria pidettiin huonoissa oloissa. Irina kuuli koirien ahdinkosta ja kävi hakemassa sieltä nämä siskokset. Koirat olivat silloin kovin aliravittuja ja suhtautuivat ihmisiin varoen.

Muutaman kuukauden tarhalla asumisen jälkeen siskokset ovat alkaneet kiinnostua jo paljonkin ihmisistä, ja varovasti ne tulevat tekemään tuttavuutta. Unna ja Ursula ovat hyvin samanoloisia tyttöjä, niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin.

Saamme jo Ursulan kiinnostuksen heräämään paljonkin, ja rauhallisesti se tulee meitä nykyisin tervehtimään. Herkut Ursula uskaltaa ottaa kädestä nätisti, ja saa Ursulaa vähän silittääkin, kun jaksaa tytön kanssa ensin hetken seurustella.

Ursula vaikuttaa ystävälliseltä ja rauhalliselta tytöltä. Se antaa vilkkaampien koirien hoitaa hötkyilyn, ja vasta kun tilanne on tasoittunut, tulee Ursula tekemään tuttavuutta meihin ihmisiin. Ursula tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, ja se antaa itsestään fiksun ja harkitsevaisen vaikutelman. 

Koska Ursula on ollut ihmisten kanssa suhteellisen vähän tekemisissä, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Ursula tarvitsee aikaa sopeutumiseen. Uudella omistajalla olisi hyvä olla aiempaa koirakokemusta, ja kodissa odottava koirakaveri auttaisi varmasti Ursulaa kotiutumisessa. Uskomme, että Ursulasta tulee ujoudestaan huolimatta vielä mukava kotikoira, kunhan se saisi siihen mahdollisuuden.

Viipurin koirat - Ursula

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.