Disa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

2.8.2015
Disa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

7.7.2015
Reipas ja iloinen Disa odottaa yhä tarhalla kutsua omaan kotiin. Muutamat sen sisaruksista ovat jo Suomessa, mutta milloinhan on Disan vuoro?

Vaikka pentumainen olemus on yhä tallella, on pikkupentuaika Disan kohdalla jo ohitse. Puolivuotias Disa on ystävällinen, avoin ja iloinen tyttö. Ihmiset ovat sen pienessä maailmassa parasta, ja siksipä siitä lyhyestä ajasta, minkä saa vieraiden kanssa viettää, on otettava kaikki irti. Hetken halailujen jälkeen osaa Disakin rauhoittua ja käy makuulle vähän matkan päähän. Kuitenkin lyhyt, ystävällinen katse tytön suuntaan riittää kutsumaan Disan uudelleen rapsuteltavaksi. Meluisa, pölyinen ja ahdas tarha ei ole se paikka, missä Disa haluaa elämänsä viettää, joten toivottavasti näin mukavalle tytölle löytyisi kunnollinen koti pian Suomesta.

Muutamat Disan sisaruksista ovat jo päässet omiin koteihinsa, ja elo Suomessa sujuu hyvin. Disa toivoisi, että nyt olisi vihdoin sen vuoro.

24.3.2015
Ei tarvitse kauaa arvailla, mikä Disan mielestä on maailmassa ihaninta: no tietysti kaikki ihmiset!

Disan ja sen sisarukset DannyDeaDingoDeliaDaniela ja Donna hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vierotusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta!

Disa on sisaruksista reippaimpia. Disa ei aikaile tai aristele, se haluaa kaiken huomion itselleen! Disa hakee hyvin tiiviisti kontaktia ja jatkuvasti saakin huomata, että pieni häntä alkaa vipattaa kovasti, kun vilkaisee jalkoihinsa: siinähän se Disa istuu odottamassa, että huomiota riittäisi hetkeksi taas sillekin.

Disasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Disa voisi tulla mukava harrastuskaveri, sillä se ottaa hyvin aktiivisesti kontaktia ja voisi nauttia yhdessä tekemisestä omistajansa kanssa. Mikään välttämättömyys kiinnostus koiraharrastuksiin ei kuitenkaan ole, kunhan uudella omistajalla on riittävästi kiinnostusta ulkoiluun ja arkiseen puuhailuun koiran kanssa!

Viipurin koirat - Disa 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.