Chizhik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 30-35 cm)
Syntymäaika: 2015

13.11.2017
Chizik sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.10.2017
Heissulivei, täältä tulee pieni ja suloinen pyörremyrsky, jota myös Chizikiksi kutsutaan! Chizik on kerrassaan valloittava poika, joka iloinen olemus saa kenet tahansa hymyilemään.

Chizik rakastaa kovasti huomiota ja ihmisiä. Sen pieni häntää pyörii niin kovaa, että hetkeäkään ei ole epäselvää, etteikö tämä poika ihastuisi vieraista. Syliin nostaminen oli Chizikistä hieman jännittävää, mutta kaikki muu huomio oli siitä vain kerrassaan ihastuttavaa.

Chizik on tottunut asumaan Olgalla sisällä, mutta sisäsiisteyden kanssa saattaa olla vielä vähän harjoiteltavaa. Myöskään hihnassa käveleminen ei ole sille vielä tuttua. Näin reippaalla asenteella varustettu poika varmasti kuitenkin oppii tarvittavat asiat vielä sujuvasti, kunhan uusi omistaja jaksaa sitä maltilla kouluttaa.

Chizik tulee hienosti toimeen Olgan toisten sisällä asuvien koirien kanssa, ja kissatkin ovat tulleet sille hyvin tutuiksi. Chizik haluaisi pian löytää oman omistajan, jonka sydän ja sohva olisivat tällaistä ihanaa valoittajaa vailla!

4.9.2017
Voiko kukaan vastuttaa näin söpöä poikaa! Onneksi Chizhik ei ole menettänyt positiivista asennettaan, vaikka sen tausta onkin karu.

Olgan luokse saapui kaksi pientä koiraa, Chizhik ja Stepa. Nämä pojat pelastettiin monen muun koiran kanssa pentutehtaasta. Chizhikin ikäarvio on 2-2,5 vuotta.

Olgan mukaan molemmat pojat ovat iloisia ja mukavia koiria. Kuten on hyvin tavallista pentutehtaista tulleiden koirien kohdalla, Chizkillä ja Stepalla on vielä opittavaa sisäsiisteyden suhteen. Muutenkin kodin tulee varautua siihen, että kotikoiran tapoja pitää harjoitella. Chizhik on todennäköisesti viettänyt elämänsä pienessä tilassa ja kurjissa oloissa. Hihnalenkeistä Chizkillä tuskin on kokemusta, kuten ei monesta muustakaan normaalin kotikoiran arkeen kuuluvasta asiasta.

Kun koti löytyy Suomesta, on Chizhik varmasti ensimmäistä kertaa täysin kodinomaisessa ympäristössä. Vaikka molemmat pojat ovatkin pieniä ja suloisia, ei adoptiopäätöksen tule perustua puhtaasti ulkonäköön.

Viipurin koirat - Chizhik 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.