Pimu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

17.1.2015
Pimu löysi kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

11.1.2016
Pimu on iloinen ja reipas tyttö, joka ei ujostele tai aikaile! Häntä hurjasti viuhuen se juoksee tervehtimään jokaista pentutaloon tulijaa.

Topakka Pimu-neiti on aina ensimmäisten joukossa tervehtimässä vieraita häntä riehakkaasti vipattaen. Se ei ole menettänyt elämäniloaan, vaikka elämän alku ei ollutkaan helpoimmasta päästä.  Se oli pienenä hylätty kauppaan, josta se päätyi 4 kuukauden ikäisenä Irinan tarhalle viipurilaisen kotihoitopaikan kautta.

Pimu on erittäin ihmisrakas ja nauttii olla huomion keskipisteenä. Ulkonäön perusteella epäilemme siinä olevan jonkin ripauksen pitbullia tai muuta vastaavaa rotua, joten tyttö ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi, vaan tarvitsee osaavan ja kokeneen kodin. Vilkas ja eläväinen pentu keksii kaikenlaisia metkuja, joten Pimun omalla ihmisellä tulee olla huumorintajua ja kärsivällisyyttä. Pehmeällä ja johdonmukaisella kasvatuksella tästä energiapakkauksesta saa kuitenkin reippan ja iloisen koirakaverin. 

Pimu soveltuu ainoaksi koiraksi, mutta poikakoira kaverina olisi varmasti Pimusta myös mukava juttu.  Pääasia on, että tämä vauhdikas neiti saisi aktiivisen kodin. Pimu ottaa hyvin kontaktia ihmiseen ja palloleikeillä tie sen sydämeen on taattu! Pimusta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Pimu 28.11. & 20.12.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.