Rina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

25.7.2015
Paha ripuli ja suolistoinfektio koituivat pienen Rinan kohtaloksi.

10.7.2015
Rina on varsin reipas ja iloinen tyttö. Ja kaunis kuin mikä!

Rina ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Rinan sisarukset ovat Roni, Rene, Remu, Rico, Rosita, Rianna, Rhea, Riika, Rania ja Rosa.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja, mutta Rina kuuluu kuitenkin sen reippaimpiin. Ihan pienen tovin Rinakin katselee meitä silmät pyöreinä, mutta kun hetken olemme olleet häkissä, tulee Rina iloisesti tutustumaan. Kun muita pentuja kuvataan, pyörii se uteliaasti jaloissa ja seuraa touhujamme kiinnostuneena.

Koska Rinallakin selvästi uudet asiat ja tilanteet ovat pieni ihmetyksen aihe, etsii se sellaista omistajaa, joka osaa opastaa sitä mahdollisesti vähän jännittävienkin tilanteiden ohi. Varmasti Rina sopeutuu vielä moneen menoon ja asiaan, mutta rauhallista ohjaamista ja tukea se saattaa tarvita ainakin aluksi. Eiköhän Rinasta kuoriudu vielä vauhdikas ja reipas kaveri, kunhan se vain pääsisi tarhalta omaan kotiin!

Rinasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Näillä eväillä Rina varttuu fiksuksi ja filmaattiseksi tytöksi!

Viipurin koirat - Rina 6.7.2015

Viipurin koirat - Pentuja 27.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.