Nadia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 1/2016

10.4.2017
Nadia on jäänyt niin araksi tytöksi, että valitettavasti emme voi enää etsiä sille kotia.

28.10.2016
Nadia on erittäin ujo tyttö. Nadia etsii omistajaa, jolla on aiempaa kokemusta aroista koirista ja joka ymmärtäisi, mitä arkajalan reipastuminen vaatii.

Nadialle ei valitettavasti ole käynyt niin kuin välillä onneksi käy ujoillekin pennuille: ne reipastuvat ajan kuluessa. Nadia ei ole ollut niin onnekas, vaan se on jäänyt araksi tytöksi, joka välttelee kontaktia ihmisten kanssa.

Tällaisen koiran kanssa eläminen vaatii taitoa ja siksi Nadia etsii vain kokenutta omistajaa. Sellaista, jolla on tarjota reipas koirakaveri ja rauhallinen asuinympäristö. Ja joka tietää ja ymmärtää, että Nadia tulee varmasti lopunikäänsä olemaan uusissa tilanteissa ujo ja helposti jännittävä tyttö. Emme haluaisi kuitenkaan vielä luovuttaa Nadian suhteen, ja siksi toivomme kovasti valtavaa ihmettä ja tällaisen arkoihin koiriin tottuneen omistajan löytymistä kauniille Nadialle.

27.4.2016
Nadia on toistaiseksi pieni arkajalka, joka lymyilee turvallisen kopin suojissa tarhavieraiden saapuessa aitaukseen. Pörrötyttö haaveilee, että kutsu omaan kotiin kävisi pian!

Nadia, Neema ja Nova tupsahtivat Irinan tarhalle keväällä. Niiden taustasta meillä ei ole tietoa, mutta selvää on, että suurelle koiratarhalle joutuminen on ollut niille iso juttu.

Keväisenä päivänä Irinan tarhan pentuaitauksessa käy kova kuhina. Pennut ovat menneet onnesta sekaisin, kun tarjolla on rutkasti rapsutuksia, nameja ja ihmisseuraa. Muutama uusi pentu on ilmaantunut aitaukseen ja ne nostetaan syliin kuvattaviksi. Kopin perällä nököttävä Nadia ehkä toivoi, ettei sitä huomata, mutta tyttö erehtyi pahemman kerran.

Nadia on kuin puusta pudonnut linnunpoikanen, kun se nostetaan syliin. Se tutkailee silmät suurina ympärilleen. Vieraat ihmiset ihastelevat ja tuijottavat, kamera räiskyy naaman edessä ja turvallinen koppikin katosi ympäriltä. Voi rähmä. Mutta Nadialla ei ole hätää, ja pienen hetken kuluttua se tuntuu selvästi huomaavan sen itsekin. Tyttö antaa nätisti käsitellä itseään ja istua nököttää rauhallisesti, joskin vähän jännittyneenä, paikoillaan.

Sylittelyn jälkeen Nadia rohkaistuu sen verran, että tulee monesti kuikuilemaan uteliaana muutaman metrin päähän. Kun sitä lähestyy, kipittää se kuitenkin takaisin koppiinsa. Aika ajoin voi kuitenkin huomata Nadian pienen kuonon ja pään kurkistavan milloin mistäkin välistä.

Nadia etsii kotia, missä pieneen ujopiimään ja sen sopeuttamiseen jaksetaan kärsivällisesti paneutua. Nadia on joutunut hylätyksi jo kerran, eikä se halua kiinnyttyään perheeseensä enää milloinkaan vaihtaa kotia. Jos sinulla on sitoutunut koti tiedossa, odottaa hölmistynyt pöllönpoikanen milloin pääsee muuttamaan oman, rakastavan ihmisen siipien suojaan loppuelämäkseen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.