Bettie

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

21.10.2012
Bettie sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.10.2012
Söpöstelijä-Bettie huokuu reipasta ja iloista tyttöenergiaa, joka ei tunnu ihan hevillä loppuvan!

Bettie oli löytynyt veljensä Benjaminin kanssa metsästä. Sieniä etsinyt mummo oli saanut hämmästyä, kun keskellä metsää häntä vastaan oli pomppinut kaksi koiranpentua, ilman emoaan tai muita pentuesisaruksiaan. Varmasti pennut oli hylätty sinne tarkoituksella, eiväthän ne muuten olisi voineet metsään eksyä. Kaikeksi onneksi sienestäjä löysi kuitenkin sisarukset, ennen talvipakkasia ja lumihankia.

Bettietä ei menneet enää sureta, vaan se touhottaa iloisena muiden pentujen joukossa Irinan tarhalla. Bettie on täynnä elämäniloa ja aurinkoista asennetta, joita se jakaa varauksetta aivan kaikille, jotka tytölle vain ehtivät seuraa tarjota.

Aivan liian pian tulee kuitenkin talvi, eikä Bettien toivoisi joutuvan kokemaan sitä tarhalla. Bettie kaipaisi kotia, jossa olisi sopivasti aikaa ja energiaa nuoren koiratytön kanssa touhuamiseen. Bettien arvioidaan syntyneen heinäkuun puolessavälissä, ja se olisi valmis matkustamaan Suomeen marraskuun puolenvälin jälkeen.

Katso video Bettiestä:

Viipurin koirat - Bettie

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.