Fea

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2016

6.6.2017
Fea sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.6.2017
Fea-kaunotar tulee ystävällisesti ja iloisesti tutustumaan. Kai joku huomaa Fean kultaisen olemuksen ja haluaa tarjota tälle reippaalle neidolle kodin? 

Fea ja sen veli Ferro löydettiin tarhan läheisestä kylästä. Joku lienee ne tarkoituksella hylännyt, sillä sisarukset ovat niin luottavaisia ja hyväkuntoisia, että niiden ensimmäisinä kuukausina on joku niistä todennäköisesti huolehtinut.

Fea on hyvin reipas, sosiaalinen ja iloinen tyttö. Se ei arkaile ketään, vaan häntä heiluen se käy tutustumassa jokaiseen uuteen ihmiseen. Toiset koiratkin ovat Fean mieleen ja se vaikuttaa tulevan hyvin mutkattomasti juttuun kaikkien aitauskavereiden kanssa. Toki se on vielä nuori tyttö, ja mieli saattaa myöhemmin muuttua, mutta tällä hetkellä Fea vaikuttaa hyvin koirasosiaaliselta tytöltä.

Feassa lienee ripaus jos toinenkin saksanpaimenkoiraa, joten virtaa lienee tytössä riittävän. Fea kaipaakin omistajaa, joka haluaa koirasta reippaan ulkoilukaverin ja kenties vaikka harrastuskaverinkin. Fea nimittäin kuuli, että Suomessa on koirille ihan omia kouluja, ja sellaiseen Fea haluaisi kovasti päästä osallistumaan!

Fea tulee varmasti tarvitsemaan opastusta kotikoiran elämään, jotta esimerkiksi yksinjäämisestä tulee osa normaalia arkea, sisäsiisteys tulee tutuksi ja hihnassa kulkeminenkin alkaa sujua. Mutta mitäpä sitä uusi omistaja ei olisi valmis tämän kultaisen tytön eteen tekemään?

Viipurin koirat - Fea 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.