Benjamin

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

21.10.2012
Benjamin sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.10.2012
Suloinen Benjamin pursuaa iloista vipeltäjäenergiaa: moni pentukaveri ei meinaa pysyä vauhdissa mukana, kun Benjamin aloittaa vikkelät leikkinsä.

Terhakka Benjamin oli löytynyt siskonsa Bettien kanssa metsästä. Sieniä etsinyt mummo oli saanut hämmästyä, kun keskellä metsää häntä vastaan oli pomppinut kaksi koiranpentua, ilman emoaan tai muita pentuesisaruksiaan. Varmasti pennut oli hylätty sinne tarkoituksella, eiväthän ne muuten olisi voineet metsään eksyä. Kaikeksi onneksi sienestäjä löysi kuitenkin sisarukset, ennen talvipakkasia ja lumihankia.

Benjamin on yhtä reipas ja iloinen vesseli kuin siskonsa Bettiekin. Yhdessä ne ovat varsinainen tehopari, jotka saavat vauhtia muihinkin pentuihin. Siellä kuuluu iloisen kimakka leikkihaukku ja siellä voi nähdä hurjia loikkia ja villejä takaa-ajoleikkejä, missä Benjamin onkaan. Ja pentukavereiden lisäksi myös ihmiset ovat kovasti Benjaminin mieleen: kun edes hetken saa poika huomiota ja rapsutuksia, on se onnesta soikeana.

Benjamin on vielä äärettömän suloinen pentu, mutta ennen kuin huomaakaan, on siitä varttunut vilkas nuorukainen. Toivottavasti Benjaminin ei tarvitsisi kasvaa tarhalla, vaan se pääsisi mahdollisimman pian omaan kotiin harjoittelemaan arkipäiväistä elämää – sellaiseen kotiin, jossa ei anneta periksi, vaikka kaikki ei olisi aina pelkkää ruusuilla tanssimista tai sujuisi kuin Strömsössä. Benjamin lupaa silti tehdä parhaansa, niin kuin koirat aina!

Benjaminin arvioidaan syntyneen heinäkuun puolivälissä, joten poika voi matkustaa Suomeen marraskuun puolivälin jälkeen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.