Valdemar

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2019

25.8.2019
Valdemar sai kodin Viipurista.

17.7.2019
Nallemainen Valdemar on vähän kaino, mutta mahdottoman sympaattinen pieni poika.

Valdemar ja kolme sen sisarusta päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle. Ne olivat silloin aivan pieniä, luovutusiän hieman aikaa sitten ylittäneitä. Tarhalla selviäminen ei ole helppoa aivan pienelle pennulle, mutta kolme niistä osoitti olevansa pikkutaistelijoita ja selvisi kriittisen alkuajan yli. Yksi sai kodin Viipurista ja Väiski-veli odottaa matkaa omaan kotiin Suomeen.

Valdemar tassuttelee pentulauman mukana iloisena. Se juoksee aitauksen ovelle vastaan ja heiluttaa häntäänsä uteliaana. Samaan aikaan se on kuitenkin myös hieman ujo poika. Se tulee kyllä rauhallisesti tutustumaan, mutta syliin ottaminen ja silitykset ovat sen mielestä vähän jänniä juttuja. Häntä alkaa kuitenkin taas heilua kovasti, kun poika lasketaan maahan ja se pääsee taas pyörimään jaloissa vapaasti.

Tarhalla Valdemar on kohtuullisen rauhallinen pentu. Se tulee hienosti toimeen toisten pentujen kanssa eikä ainakaan nyt tunnu haukkuvan turhia. Saattaa kuitenkin olla, että kotona ujous ja rauhallisuus karisee tassuista äkkiä ja pentumaista energiaa alkaa löytyä selvästi enemmän.

Valdemarista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se etsii kotia, jossa jaksetaan touhuta ja elää koiramaista elämään sen kanssa: harrastaa reipasta ulkoilua, tarjota aktiviteettejä ja hoitaa myös arkinen perustottelevaisuus kuntoon. Valdemarilla ei ole vielä mitään käsitystä kotioloissa asumisesta, joten se tulee tarvitsemaan pitkäjänteistä ohjausta esimerkiksi sisäsiisteydessä ja yksinjäämisessä. Valdemar varmasti arvostaisi, jos kiva ja leikkisä koirakaveri olisi sitä jo kotona odottamassa.

Valdemar kastroitiin tarhalla.

Viipurin koirat - Valdemar 8.6. & 9.7.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.