Demi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 7/2016

21.4.2019
Demi varattiin venäläiseen kotiin.

19.9.2018
Demistä on kasvanut vauhdikas ja ihmisrakas tyttö! Demi ei tiedä mitään ihanampaa kuin tarhalle tulevat vierailijat.

Kaunis Demi on iloinen ja ystävällinen tyttö, joka innostuu kovasti vierailijoista. Se juoksee vauhdilla vastaan, tömäyttää tassut ylös ja hyppii ja pomppii innostuksesta. Demi ei selvästikään tiedä mitään ihanampaa asiaa kuin kivat ihmiset!

Sen verran varovaisuutta Demissä kuitenkin on, että kovin pitkäksi aikaa se ei jää siliteltäväksi. Vaan eiköhän tilanne muutu pian, kunhan Demi pääsisi omaan kotiin tottumaan arkielämään ja muutamaan tuttuun ja turvalliseen ihmiseen. Demi etsii kotia, jossa mielellään olisi kiva poikakoira odottamassa. Toisia narttuja Demi välillä komentelee, joten varmuuden vuoksi suosittelemme sille kotia, jossa ei olisi toista narttua odottamassa.

Viipurin koirat - Demi 11.8.2018

8.4.2017
Kaunis Demi on ystävällinen tyttö, joka jää hiukan innokkaampien aitauskavereidensa varjoon. 

Viipurin koirat - Demi 22.7.2017

Viipurin koirat - Demi 25.3.2017

15.1.2017
Demi pääsee jatkamaan kodin etsimistä tauon jälkeen. Olgan tarhan karanteeni on ohi.

Viipurin koirat - Demi 20.1.2017

23.10.2016
Demi on iloinen ja reipas sydäntenmurskaaja. Se pomppii riemusta, kun aitaukseen astuu uusia tuttavuuksia. Matkalippu Suomeen onkin Demin toivelistalla ykkösenä!

Demi ja sen veljet Dino ja Dylan löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Varmaankin joku lomailija oli jättänyt ne jälkeensä, sillä Venäjällä on valitettavan yleistä, että kesän jälkeen joudutaan mökkialueilta keräilemään hylättyjä koiria. Pennut odottavat nyt omia koteja Olgan tarhalla.

Demi on iloinen ja reipas sydäntenmurskaaja. Se pomppii riemusta, kun aitaukseen astuu uusia tuttavuuksia. Syli on äkkiä täynnä iloista hännän heilutusta ja posket märkänä pusuista, kun Demi iloitsee huomiosta ja ja seurasta. 

Demi vaikuttaa mutkattomalta ja avoimelta tytöltä. Se viihtyy hyvin pentuporukassa ja ottaa välillä mielellään vauhdikkaat leikit pentukavereiden kanssa. Kuitenkaan ihmisten seuraa ei voita Demin mielestä mikään! Demi toivoo pääsevänsä jo pian omaan kotiin, sillä talvi lähestyy eikä Demi haluaisi millään viettää sitä tarhalla.

Demistä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se etsii omistajaa, joka haaveilee pitkiä lenkkejä jaksavasta koirakaverista, sellaisesta, joka ei hyydy sen enempää sateella kuin pakkasellakaan. Demi taas haaveilee, että omistaja innostuisi kaikenlaisesta muustakin yhteisestä puuhailusta: aktivointia, temppujen opettelua, arkitapojen harjoittelua... Sellaisella reseptillä Demistä kasvaa hieno ja fiksu nuori koira, jonka kanssa on mukava elää ja puuhailla.

Viipurin koirat - Demi 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.