Dylan

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suurehko keskikokoinen (n. 55 cm, 28 kg)
Syntymäaika: 7/2016

31.5.2017
Dylan sai kodin toisen viipurilaispojan perheestä.

15.5.2017
Dylan kävi kastroitavana Viipurin keskustassa sijaitsevalla klinikalla. Vaikka Dylan ei ole tottunut reissaamiseen eikä hihnoihin, käyttäytyi se hyvin rauhallisesti.

Dylan antoi käsitellä itseään nätisti ja vaikutti kaikin tavoin potentiaaliselta kotikoiralta, vaikka hihnat ihmetyttivätkin niin, että eteenpäin kuljettiin lopulta kantamalla. Dylan on kasvanut komeaksi jässikäksi, jolla on painoa tällä hetkellä 28 kg.

15.1.2017
Olgan tarhan karanteeni on ohi ja ihana Dylan palaa toiveikkaana etsimään kotia. 

Viipurin koirat - Dylan 25.3.2017

23.10.2016
Dylan rakastaa painileikkejä pentukavereiden kanssa, mutta vielä niitäkin enemmän se rakastaa ihmisiä ja seuraa!

Dylan ja sen sisarukset Demi ja Dino löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Varmaankin joku lomailija oli jättänyt ne jälkeensä, sillä Venäjällä on valitettavan yleistä, että kesän jälkeen joudutaan mökkialueilta keräilemään hylättyjä koiria.

Ystävällinen ja sympaattinen Dylan asuu Olgan pentuaitauksessa. Se näyttää viihtyvän painileikeissä toisten pentujen kanssa, mutta sillä hetkellä, kun joku ihminen astuu aitaukseen, keskeyttää Dylan leikkinsä salamana ja pomppii iloisena tulijaa vastaan. Ihmisten seuraa on tarjolla koiratarhalla vain rajatusti, joten eipä ole ihme, että se on pennuille tärkeämpää kuin mikään muu.

Dylan etsii omistajaa, joka haaveilee pitkiä lenkkejä jaksavasta koirakaverista, sellaisesta, joka ei hyydy sen enempää sateella kuin pakkasellakaan. Dylan haaveilee lisäksi, että omistaja innostuisi kaikenlaisesta muustakin yhteisestä puuhailusta: aktivointia, temppujen opettelua, arkitapojen harjoittelua... Sellaisella reseptillä Dinosta kasvaa hieno ja fiksu nuori koira, jonka kanssa on mukava elää ja puuhailla.

Kooltaan Dylan venähtää varmasti ainakin keskikokoiseksi. Reippaana poikana Dylan sopeutunee monenlaiseen ympäristöön, mutta omistajalla on oltava varmasti viitseliäisyyttä pojan riittävään aktivointiin ja liikunnan tarjoamiseen. Ja koska nuorilla pojilla on poikien jutut, tulee huumorin riittää siihen, että joskus voi olla lempikengät jyrsittynä tai sänky myllättynä uuteen uskoon. Mutta sellaista on elämä kasvavan pennun kanssa!

Viipurin koirat - Dylan 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.