Li

Sukupuoli: narttu
Koko: siro keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2016

8.9.2017
Li sai kodin Yli-Vieskasta.

8.7.2017
Li-tyttönen on ehtinyt jo ottaa tuntumaa kotikoiran elämään. Omaa kotia pikkuneiti odottelee hoitopaikassa Espoossa.

Suomalaisen kotikoiran elämä tuntuu sopivan iloiselle Li'lle erittäin hyvin. Se on pienestä ja sirosta koostaan huolimatta vauhdikas tapaus, joka liikkuu ja lenkkeilee mielellään. Li kaipaakin kotia jossa koiran kanssa jaksetaan tehdä muutakin kuin katsella televisiota, sillä tämä tyttö ei viihdy pitkään sohvannurkassa! Li pärjää koirakavereiden kanssa, mutta sopisi varmasti hyvin myös talouden ainoaksi koiraksi.

Li on todettu ESBL-positiiviseksi. Se tarkoittaa, että osa koiran tavanomaisista suolistobakteereista kantaa antibiooteille vastustuskykyistä ominaisuutta. Terveellä koiralla kantajuus ei aiheuta mitään oireita, mutta infektion sattuessa hoitokeinot ovat antibioottien tehottomuuden vuoksi tavallista vähäisemmät. Suolistobakteerit voivat siirtyä toisiin koiriin tai ihmisiin mm. kantajan ulosteen mukana, ja siksi hyvä hygienia on tärkeää. Ihmisten on todettu voivan puhdistua esbl-positiivisuudesta, joten se on hyvin mahdollista myös koirien kohdalla. Lue esbl-ominaisuudesta Viipurin Koirien tiedotteesta. Sairaalabakteereiksi luokiteltavia mrsp/mrsa-bakteereja ei Li'n näytteestä löytynyt.

Li'lle etsitään kotia ensisijaisesti aikuisperheestä. 

Lin yhteyshenkilönä toimii Kristiina.

4.5.2017
Li muutti Suomeen opettelemaan kotikoiran elämää ja ottaa kotiehdokkaita vastaan Espoossa.

5.4.2017
Vikkelä elohiiri Li on heti paikalla, kun jossain tapahtuu jotain! Li on kovin sievä ja ystävällinen tyttö, johon on vaikea olla ihastumatta.

Li ja sen sisko Lei hylättiin alkukeväästä. Ne päätyivät Irinan tarhalle, jossa molemmat tekevät nyt parhaansa valloittaakseen jonkun sydämen ja varmistaakseen matkan omaan ḱotiin. Ja onhan se melkoinen ihme, jos nämä ihanat ja iloiset tytöt eivät pian löydä omia koteja!

Siskokset ovat hyvin samannäköiset ja -oloiset. Li on niistä kuitenkin hieman pienempi ja sirompi. Luulemmekin, ettei Li kasva aikuisenakaan kovin isoksi. Toki siitä tulee pienehkö keskikokoinen, mutta todennäköisesti sellainen koira, jonka aikuisenakin jaksaa nostaa syliin kohtuullisen vaivattomasti.

Li on varsinainen ilopilleri ja linssilude, joka takuulla on työntämässä ihanaa mustaa nenäänsä jokaiseen kameran linssiin. Li ei ujostele eikä epäröi, vaan se on osallistumassa jokaiseen pentuaitauksen tapahtumaan innolla ja uteliaana. Ihana tyttö!

Reipas Li voisi rakastaa jotain yhteistä harrastusta omistajansa kanssa. Se voi olla temppujen opettelua kotona, tai se voi olla agilityä kursseilla. Metsälenkit ovat myös takuulla Lin mieleen, ja ihan varmaa onkin, että Li tulee kaipaamaan päivittäisiä pitkiä ulkoiluita ja muuta mielekästä puuhattavaa!

Touhukas Li-tyttö voisi sopeutua hyvin myös kaupunkiin. Tarhalla se ei tunnu haukkuvan turhia, ja reippaana tyttönä se tuskin ihmettelee kaupungin vilinää kovinkaan paljoa. Koirakaveri on aina kiva juttu, mutta ei kuitenkaan välttämättömyys. Li etsii kuitenkin vain sellaista omistajaa, joka on takuuvarmasti miettinyt koiran omistamisen plussat ja miinukset, ja joka on valmis tekemään kaikkensa ihanan Lin sopeutumisen eteen.

Viipurin koirat - Li 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.