Mariam

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

28.9.2017
Mariam sai kodin Vantaalta.

20.8.2017
Mariam on iloinen ja pirteä pikkuneito! Mariam rakastaa ihmisiä ja toivottavasti sillä kävisi hyvä tuuri ja matka jonkun ihanan ihmiseen kainaloon alkaisi pian!

Mariam ja sen veli Morris päätyivät Irinan tarhalle kesällä. Vaikea keksiä syytä miksi joku olisi halunnut hylätä kaksi ihanaa ja ystävällistä pienokaista. Ehkä se loppujen lopuksi oli kuitenkin niiden onni, sillä nyt niillä on mahdollisuus löytää rakastavat ja kunnolliset kodit Suomesta.

Mariam on hyvin ystävällinen ja kiltti pentu. Se tulee häntä heiluen ottamaan vieraat vastaan vaikka meinaa pienempänä jäädäkin isompien ja riehakkaiden jalkoihin. Pusuja satelee ja takapuoli keikkuu niin että hyvä kun pystyssä pysytään. Mariamin saa helposti nostettua syliin ja sehän neidille sopiikin! Löytyi nimittäin täydellinen paikka nauttia läheisyydestä eikä kukaan tule häätämään Mariamia sivuun. Mariam elää isossa pentulaumassa ja vaikuttaa sopuisalta tytöltä. Kumpa joku pian nappaisi tytön itselleen.

Pieni Mariam ei tiedä mitään kotikoiran elämän ihmeellisyyksistä eikä sillä ole mitään kotikoiran taitoja hallussaan. Miten voisikaan olla. Morriksen elämä ei tähän saakka ole varmasti ollut kummoista, se ei ole nähnyt paljonkaan maailmaa. Paljon opittavaa ja ihmeteltävää siis riittää, ja Mariam haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse joka on valmis panostamaan pikkutyttöön koko sydämestään! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.