Pilvi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

14.1.2017
Pilvi muutti Helsinkiin!

15.12.2016
Reipas Pilvi matkusti hoitopaikkaan Suomeen ja opettelee nyt kotikoiran elämää Tuusulassa.

18.11.2016
Mikäs siinä viuhahti, joku pieni pallero pyörähtää jaloissa ja kiipeää pienillä tassuillaan lahjetta vasten. Sehän on Pilvi, joka pyrkii syliin!

Tämä pikkutyttö ilmoittaa selvästi mitä se haluaa. Syliin! Rapsutuksia! Pilvin pikkutassut leipovat ihmisen jalkaa ja nappisilmät tapittavat herkeämättä kun koiranpentu toivoo huomiota. Voihan riemu kun tyttö pääsee syliin, tämä taitaa olla parasta mitä Pilvin maailmassa on tapahtunut! Tarhalle syystalvella päätynyt koiranpentu ei onneksi vaikuta kokeneen ikävyyksiä ihmisten taholta, mutta hylätty se kuitenkin on. Pilvi asuu nyt pentuaitauksessa Irinan tarhalla. Talvinen tarha ei ole pienelle pennulle mikään mukava paikka ja olisikin onni jos pikkutyttö pääsisi pian muuttamaan ikiomaan kotiin, nukkumaan lämpöiselle pedille ja syömään hyvää ruokaa. Näin ihmisrakas koiranalku olisi varmasti onnellinen oman ihmisen kainalossa.

Pilvi on hyvin eloisa pentu, ja kasvaessaan se tulee varmasti tarvitsemaan paljon liikuntaa ja muuta mielekästä tekemistä. On mahdollista ettei Pilvi ole koskaan saanut asua sisällä ihmisten kanssa, ja sen täytyy opetella kaikki kotikoiran taidot alusta alkaen. Pilvin kanssa on harjoiteltava ainakin hihnakävelyä, yksin kotiin jäämistä ja sisäsiisteyttä. Koiranpennun koulutuksessa tärkeää on rauhallinen eteneminen ja palkitseminen, sillä positiivisella harjoittelulla Pilvikin aikanaan sisäistää kaikki tarvittavat opit.

Koirakaveri olisi Pilville varmasti mieluinen, mutta näin reipas tyttö soveltuu hyvin myös perheen ainokaiseksi. Tärkeintä on että Pilvin tuleva omistaja sitoutuu koiraan koko sen elämän ajaksi, ja on valmis viettämään tytön kanssa paljon aikaa sekä hyvinä että huonompina päivinä. Mikäli olet hankkimassa koiraa, harkitsethan Pilviä! Tälläkin hetkellä se odottelee kylmällä tarhalla matkalippua uuteen, oikeaan kotikoiran elämään.

Viipurin koirat - Pilvi 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.