Macy

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

4.3.2017
Macy muutti omaan kotiin.

19.2.2017
Macy on ihmisrakas ja iloinen tyttö, jonka lempipuuhaa on ihmisten seurasta, huomiosta ja rapsutteluista nauttiminen. Reipas Macy odottaa omaa kotia Irinan tarhalla.

Macy päätyi Irinan tarhalle sisarustensa MaddenMiloksenMeganin ja Delin kanssa. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta ujoinkin osa pentuparvesta on reipastunut mukavasti vaikka alku ei varmasti kovin ruusuinen olekaan ollut. Megan ja Deli ovat jo päässeet täysillä kotikoiran elämään kiinni ja toivottavasti lopuilla sisaruksilla käy yhtä hyvä tuuri.

Macy on kovin iloinen ja reipas tyttö, joka tulee muitta mutkitta tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Häntä heiluu ja pienet etutassut kurottelevat jalkoihin: "Huomatkaa minut!". Sylissä oleminen vähän jännittää Macyä, mutta ei se ihme ole kun tyttö ei ole sellaiseen saanut tottua. Muiden pentujen kanssa Macy tulee hyvin juttuun ja leikkikavereita pentutalossa piisaakin! Macy ei kuitenkaan halua jäädä kasvamaan isoksi tytöksi tarhalle vaan saada ihan oikean kodin, jossa huolenpitoa ja rakkautta riittää vuosiksi eteenpäin.

Macystä kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Koirakaveri uudessa kodissa voisi olla kiva juttu, mutta reippaana tyttönä Macy sopeutunee myös ainoaksi koiraksi. Kasa leluja, laadukas ruoka, leikit, lenkit ja yhdessäolo oman ihmisen kanssa ovat myös Macyn toivelistalla. Macy etsii sitoutunutta ihmistä, joka ymmärtää ettei kokemusta kotikoiran elämästä vielä ole vaan kaikki täytyy opetella alusta alkaen.

Viipurin koirat - Macy 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.