Samira

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 12/2015

17.6.2017
Samira elämässä alkoi uusi aika kotikoirana: mainio tyttö löysi ikioman kodin ja muutti Heinolan suunnalle.

1.6.2017
Samira pääsi vihdoin pois tarhalta hoitopaikkaan Tuusulaan.

Samiran yhteyshenkilönä toimii Tanja.

28.10.2016
Harmaa Samira on valloittava nuori tyttö! Se rakastaa kaikkia ihmisiä koko sydämestään ja haluaisikin pian kotiin, oman ihmisen kainaloon.

S-pennut ovat asuneet jo yli puoli vuotta Irinan tarhalla. Vain yhtä niistä on onnistanut kodinsaannissa. Koirissa itsessään ei ole mitään vikaa, päinvastoin: koko sisarussarja on reippaita, iloisia ja ihmisrakkaita viikareita, jotka haluaisivat huomiota vaikka ihan loputtomasti!

Kaunis Samira ei arkaile tutustumisen kanssa, vaan se viipottaa suoraan luokse, oli tulija sitten tuttu tai tuntematon. Pari pusua poskelle on myös taattuja, kun Samira haluaa tervehtiä!

Samira tulee hienosti toimeen aitauskavereidensa kanssa. Se elää laumassa, jossa on useita samaa ikäluokkaa olevia koiria. Vaikka nuoret urokset välillä kähisevät keskenään, ei Samira intoudu siihen mukaan, vaan se odottaa sopuisasti tilanteen rauhoittumista.

Samira vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta tytöltä. Sen soisikin löytävän pian oman kodin, ettei tulevaa talvea tarvitse palella tarhalla!

Samira on tarhalla reipas, ystävällinen ja mukava tyttö. Se ei vaikuta olevan mikään adhd, vaan sellainen sopivan elämäniloinen tapaus. Koska Samira on kasvanut tarhalla pennusta nuoreksi aikuiseksi, pitää uuden omistajan kuitenkin ymmärtää, että muutto omaan kotiin tulee olemaan sille iso juttu. Aluksi Samira voi olla hyvinkin hämillään ja jännittää pieniäkin uusia asioita. Rauhallisella totuttamisella Samira varmasti kuitenkin sopeutuu uuteen elämään ja paikkaan. Kun joku vain antaisi Samiralle mahdollisuuden näyttää, miten hieno tyttö se onkaan!

Viipurin koirat - Samira 23.2.2017

Viipurin koirat - Samira 2.10.2016

9.4.2016
Mikä ihana herkkä kaunotar. Sisarustensa tavoin suloinen Samira on varustettu positiivisella elämänasenteella.

Sisarukset ShantiSylvesteri, SandraSimona, Samira ja Sakura tuotiin keväällä Irinan tarhalle. Lähikylässä asuva emokoira pyöräytti pennut vuoden lopulla eikä niiden tulevaisuus näyttänyt kovin ruusuiselta. Niinpä sisarusten matka jatkui Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt valoisampaa tulevaisuutta ja omien kotien löytymistä.

Samira on uskomattoman suloinen pentu, jonka kauniin kuoren alla asuu kaiken lisäksi ystävällinen ja ihastuttava koiratyttö. Samira tulee iloisesti tekemään vieraiden kanssa tuttavuutta eikä jää takavasemmalle turhia tuumailemaan. Vieraiden herkut ja silitykset kelpaavat, mutta sylissä olemiseen Samira tuskin on saanut liikaa ainakaan tottua. Samira toivoo kuitenkin, että tilanne korjantuisi pian ja oma syli odottaisi sitäkin jossain.

Kotikoiran elämä ei ole Samiralle tuttua. Tällä hetkellä pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten monet asiat sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulevat vaatimaan harjoittelua. Peruskoulutusta ei sovi unohtaa, sillä Samirasta kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö, ja jotta elämä olisi kaikilla sujuvaa ja mukavaa, on käytöstapojen hyvä olla hallussa. Riittävästi liikuntaa, rakkautta ja huolenpitoa vielä reseptiin mukaan, niin Samirasta kasvaa takuulla hurmaava kaunotar aikuisena!

Viipurin koirat - Samira & Sakura 19.7.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.