Sansa

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

19.3.2017
Sansa muutti omaan kotiin Pohjois-Pohjanmaalle.

21.2.2017
Liikuttava Sansa on ystävällinen tyttö, mutta hieman sitä vielä vieraat ihmiset tahtoo vähän jännittää. Sansa kaipaisi pian omaan kotiin - mistähän sellainen löytyisi?

Neljä pientä huolestunutta surusilmää tuotiin eräänä talvipäivänä Irinan tarhalle. Sisarukset SeamusSamson, Samir ja Sansa elelivät pienessä Gavrilovon kylässä vailla suojaa ja huolenpitoa, joten niiden onneksi ne poimittiin talteen ja toimitettiin Irinan luokse. Pienet karhunpennut toivovat nyt parasta ja matkan omaan kotiin alkavan pian.

Sansa on sisarusparven ainoa tyttö. Varovaisesti mutta uteliaasti se tutkailee vieraita ja tapahtumia ympärillään. Pörheä takapuoli ja häntä heiluu vähän matkan päässä kun Sansalle hiukan lepertelee, mutta kun yrittää tehdä lähempää tuttavuutta alkaa tyttöä jännittää ja se ottaa takapakkia. Sansa ei kuitenkaan piiloudu koppiin vaan pyörii ihmisten ympärillä muiden pentujen mukana. Sylissä tyttö istuu jännityksestä huolimatta rauhallisena eikä yritä rimpuilla pois.

Sansa toivoisi löytävänsä kunnollisen ja rakastavan loppuelämän kodin. Koirakaverista tyttö saisi varmasti paljon tukea ja turvaa sekä hyvää kotikoiran esimerkkiä. Koska Sansan elämän alkuvaiheista ei ole tietoa, täytyy uuden omistajan olla valmis paneutumaan tytön sopeutumiseen. Se vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa - sekä paljon kehuja, kannustusta ja rakkautta. Niillä eväillä Sansasta kasvaa aikuisena varmasti hieno ja onnellinen kaunotar!

Viipurin koirat - Sansa 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.