Klaara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 35-40 cm)
Syntymäaika: 2016

4.5.2017
Klaara sai kodin Varsinais-Suomesta.

3.4.2017
Loputtoman ihmisrakas Klaara on iloinen ja reipas pieni spanielityttö. Kissojen kanssa Klaara pärjää hyvin, mutta ruokakipolla tulee kinaa toisten koirien kanssa.

Klaara saa tällä hetkellä asua tarhanpitäjä Irinan kotona, sillä pienelle Klaaralle ei omaa turvallista tilaa tarhalta löydy. Klaara haluaisi tiukasti pitää jokaisen ruoan murusen itsellään ja rähinän sattuessa alle kymmenen kiloinen hentoinen tyttö jää toiseksi. Klaara saa juoksennella Irinan pihalla vapaasti ja pärjää hyvin ison kissalauman kanssa. Tarkempaa tietoa Klaaran menneisyydestä ei ole, mutta tyttö on tainnut varttua ihmisten parissa, sillä niin paljon vieraitakin rakastetaan.

Klaaralle etsitään kotia ainoana koirana. Klaara on arviolta noin vuoden ikäinen ja iloista energiaa tässä tytössä riittää. Klaara palaa halusta päästä oman ihmisen kainaloon ja ikiomaan kotiin, missä huolenpitoa ja rakkautta riittää. Sohvatyynyt saavat takuulla kyytiä ellei Klaaralle ole riittävästi liikuntaa ja muuta aktivointia tarjolla. Ihmisrakas, reipas ja sydämellinen Klaara on valmis muuttamaan Suomeen heti kunhan sopiva koti vain löytyy!

Viipurin koirat - Klaara 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.