Pii

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2016

23.2.2017
Pii sai kodin Keravalta.

14.2.2017
Pii matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja odottelee sopivia ehdokkaita Joensuussa.

21.1.2017
Suloinen ja punertavanenäinen Pii odottaa Irinan tarhalla oman kodin löytymistä. Pii on rauhallinen ja ystävällinen pentu.

Pii joutui vuoden lopulla muutaman muun pennun kanssa Irinan tarhalle. Pentujen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta Pii vaikuttaa kuitenkin ystävälliseltä ja luottavaiselta tytöltä. Ihmisten puuhaillessa aitauksessa Pii katselee uteliaana vieressä. Rapsutukset Pii ottaa kainosti vastaan ja katselee hiukan epäuskoisenakin välillä sen näköisenä, ettei voi uskoa että juuri se huomattiin valtavasta pentumerestä. Huomiosta Pii ei ala kisaamaan muiden pentujen kanssa eikä ainakaan toistaiseksi ole mikään riekkuja.

Piillä ei varmastikaan ole käsitystä kotikoiran elämästä. Tyttö ei välttämättä ikinä ole asunut sisätiloissa, joten edessä on monenmoista uutta opittavaa ja harjoiteltavaa. Uudet tilanteet ja ihmiset ovat varmasti alkuun jännittäviä, mutta kunhan omistaja jaksaa panostaa ja kannustaa Piitä matkalla aikuiseksi koiraksi, isommistakin haasteista selvitään. Pii haluaisi löytää sitoutuneen ihmisen, joka ei hylkää tyttöä vaan pysyy uskollisena ystävänsä rinnalla elämän myrskyissä ja mäissä - niin kuin Piikin tekee.

Piin perimästä löytynee saksanpaimenkoiran geenejä, mutta kooltaan Pii jäänee huomattavasti pienemmäksi. Aikuisena Pii saattakin jäädä pienehköksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Pii 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.