Keimo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

15.12.2017
Keimo sai kodin Hämeenlinnasta.

12.11.2017
Reippaalla ja ihmisrakkaalla Keimolla kotikoiran opiskelut ovat lähteneet hyvin käyntiin! Keimo odottaa omaa ihmistä Forssan seudulla.

Keimo lähettää terveisiä kotihoidosta:

"Keimon kotihoito on alkanut hienosti. Pojasta on nyt hiukan alta viikossa kuoriutunut aktiivinen ja vallaton viikari, jolle leikkiminen ja touhuilu maistuu. Ihmisen läheisyys on tärkeää, ja kainalossa poika tykkää makoilla sohvalla. Sisäsiisteys hoksattiin pian, ja jos yöllä hätä yllättää, keimo pyytää ulos. Yksinoloharjoitukset ovat alkaneet myös hienosti, eikä alun päivien pienen itkuskelun jälkeen ole esiintynyt mitään. Tuhoiluja ei ole tehty yhtään vaan vastassa on sohvalla makoileva poika.

Vaikka poika on aktiivinen tapaus, osataan pikkuhiljaa myös rauhoittua lepäämään jos ei leikitä hoitokodin uros rotikan kanssa, jonka seura ja tuki onkin ollut tärkeää Keimolle uusiin asioihin tutustuttaessa. Miehet voivat aluksi jännittää Keimoa, mutta hyvin pian Keimo huomaa että turhaan jännittää, samanlainen rapsuttelija ehdokas mieskin on. Hiukan antaa aikaa vain pojan tuumata itse tilannetta.

Hoitokodissa on alakouluikäinen tyttö, jonka kanssa ei ole ongelmia, paitsi iloisuuden tuomaa hyppimistä hiukan. Kissan kanssa ei myöskään ongelmia. Keimo oppii nopeasti siltä pyydettyä asiaa, mm. istuminen on tuttu juttu jo. Hihnakäytös on vielä pentumaista hömpöttelyä ja pomppimista, mutta sitä harjoitellaan. Yleisiä käytöstapoja toki myös.

Metsässä tehdyt lenkit ovat kovasti pojan mieleen, samoin tarhassa juostut villit leikit kaverin kanssa. Ääniherkkä keimo ei ole, mutta jos joku asia pelottaa niin ääntä käyttää, mm. imuri sai äänekkään vastalauseen, samoin komentaessaan kaveria leikkiessä voi ääni kohota.

Kaiken kaikkiaan Keimo on mitä mainioin nuorikko, jonka kanssa olisi helppo harrastaa, viettää aktiivista elämää ja illalla käpertyä sohvalle nauttimaan olosta. Sohvakaverikoiraksi Keimosta ei ole pelkästään vaan vaatii touhuiluja ja aktiviteettiä jotta nuoren pojan energia kohdistuu oikein. Koirakaveri olisi sosiaaliselle pojalle loistava, jonka kanssa peuhata ja jakaa ilot."

2.11.2017
Keimo pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa hakemuksia Forssan seudulla.

14.9.2017
Mustavalkoinen Keimo on aikamoinen keimailija! Keimo on valmiina hurmaamaan itselleen oman ihmisen, kunhan vain onnistuisi jostain sellaisen löytämään.

Keimo päätyi Irinan tarhalle kesän lopulla ja olisi kovaa vauhtia tulossa Suomeen - oma koti vain puuttuu. Keimon menneisyydestä ei ole tietoa, mutta jotain kertoo se kuinka paljon poika ihmisiä rakastaa. Keimolla ei meinaa kaikki neljä tassua pysyä samaan aikaan maassa kun se saa vieraita. Häntä heiluen poju olisi kiipeämässä reittä pitkin syliin, ja sinne Keimo lopulta nostetaankin. Vähän jänskättää, mutta siitä selvittiin. Keimo on varmastikin saanut varttua ihmisten parissa, sillä sen verran luottavainen ja reipas pentu se on. Ruokakupilta Keimo tahtoo vähän ajaa muita pentuja pois, ja tarhaoloissa joutuukin usein pitämään puoliansa jos haluaa että murusia jää omaan suuhun.

Keimo on reipas, sosiaalinen ja ihmisrakas pentu, joten sen luulisi sopeutuvan monenlaiseen ympäristöön. Kotikoiran elämä poikkeaa kuitenkin suuresti tarhakoiran elämästä, ja Keimolla onkin edessään monenlaista uutta opiskeltavaa. Harjoiteltavaa riittää mm. sisäsiisteyden, yksin olemisen ja hihnakävelyn opettelussa. Pienestä Keimosta kasvaa varmasti fiksu ja komea poika aikuisena, ja mitä nopeammin se saa paremmat eväät elämäänsä, sen valoisampi tulevaisuus loistaa edessä.

Viipurin koirat - Keimo 21.10.2017

Viipurin koirat - Keimo 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.