Taavetti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 4/2017

31.12.2017
Taavetti sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa kahden viipurilaiskoiran kaveriksi.

7.12.2017
Taavetti pääsi Suomeen eikä siitä tällä hetkellä oteta vastaan adoptiohakemuksia.

8.10.2017
Iloinen ja kiltti Taavetti on juuri joutunut tarhalle. Taavetti sai lähtöpassit kodistaan suoraan syksyn sateisiin.

Rapaisesta tarhasta kurkistaa uusi pieni kuono. Hämmentynyt Taavetti heiluttaa häntäänsä ja pyytää katseellaan ihmisiä lähemmäs. Poika sipsuttaa ympärillä kippurahäntä heiluen, nuuhkii sormia ja ottaa iloisena muutaman loikan eteenpäin. Taavetti on kovin pieni poika ja jää raisujen aitauskavereiden jalkoihin mennen tullen. Taavetti ei lähde kilpailemaan huomiosta vaan vetäytyy taaksepäin ja heiluttaa häntäänsä yksinäisenä kuralätäköiden keskellä. 

Vaikka Taavetti on vielä hämmentynyt tarhasta, koirapaljoudesta ja metelistä, suhtautuu se kovin ystävällisesti vieraisiin ja haluaisi kovasti tulla rapsuteltavaksi. Ikää Taavetilla on arviolta noin kuusi kuukautta ja painoa kymmenisen kiloa. Taavetti jää siis hyvin kompaktiksi paketiksi. Emme tiedä miksi poika hylättiin, sillä luonteeltaan Taavetti vaikuttaa kovin herttaiselta tapaukselta. Ehkä syynä oli kyllästyminen kasvaneeseen pentuun, joka ei ollutkaan enää niin pieni ja suloinen. Tulevan omistajan on varauduttava opettamaan Taavetille kotikoiran taitoja, sillä voi olla ettei kukaan ole koskaan niitä pojalle opettanut. Reipas ja iloinen Taavetti toivoo kovasti, että tarha olisi vain lyhyt välietappi matkalla omaan kotiin. 

Viipurin koirat - Taavetti 25.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.