Nela

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2016

21.1.2017
Nela sai kodin Tampereelta.

13.1.2017
Nappisilmäinen Nela pääsi Suomeen ja odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

8.1.2017
Nappisilmät katsovat tarkkaavaisesti ja pieni häntä heiluu hurjaa vauhtia: Nela on huomannut lähestyvät vieraat ja riemastuu siitä valtavasti! 

Nela ja sen siskot NoellaNereaNelly ja Nette päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle paikallisen eläinlääkärin tuomina. Emme tiedä, miksi joku oli tämän pentuviisikon hylännyt eläinlääkärin luokse, mutta parempi tietysti niin kadulle jättäminen. Nyt siskokset ovat jo ihan valmiita muuttamaan Suomeen.

Nela on utelias ja iloinen tyttö, joka ei arastele, vaan tulee luottavaisesti tutustumaan. Nelan kaunis väritys ja tummat silmät saavat kenet tahansa ihastumaan, eikä iloisesti huiskuava häntä ainakaan sitä ihastusta vähennä. Kerrassaan suloinen ja ihanan elämäniloinen tyttö!

Siskojensa tavoin Nela muuttuu vähän totiseksi, kun tulee aika nostaa se syliin kuvien ottamista varten. Mutta se johtuu vain tottumuksen puutteesta: liekö Nela koskaan vielä elämässään ollut sellaisessa kodissa, jossa pentujen ihastelu ja sylissä pitäminen olisi arkipäivää. Nelaa toivookin kovasti, että tilanne korjaantuisi mahdollisimman pian!

Nelasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Iloisena ja sosiaalisena tyttönä Nela sopeutuu monenlaiseen ympäristöön ja kotiin: tärkeintä on, että omistaja sitoutuu tyttöön sataprosenttisesti ja on valmis näkemään vaivaa niin Nelan peruskoulutuksen kuin muunkin hyvinvoinnin eteen. Jos jonain päivänä on sohvankulmaa nakerrettu, ei se ole katastrofi, vaan se kuuluu elämään nuoren koiran kanssa. Nela tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja myös yhteisistä harrastuksista, jos omistajakin sellaisista innostuu. Koirakaveri kodissa on aina kiva juttu, mutta reippaan Nelan kanssa ei välttämättömyys. Nela odottaa yhteydenottoasi, jos olet punninnut varmasti sataan kertaan koiran omistamisen miinukset ja plussat, ja olet ihan varma, että vaaka kovin pienistä haasteita keikahda sinne miinuspuolelle!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.