Atka

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

22.4.2017
Atka muutti omaan kotiin Porin seudulle.

16.3.2017
Atka pääsi Suomeen hoitopaikkaan ja on tavattavissa Somerolla.

2.3.2017
Irinan tarhalla omaa kotia odottelee kaunis ja ihmisrakas Atka-pentu. Atkan suurin toive olisikin löytää oma ihminen, mutta kuka huomaisi kymmenien pentujen joukosta juuri Atkan?

Atka ei turhia arkaile vaan häntä pystyssä viipottaa muiden pentujen mukana vieraiden jalkoihin. Löytyykö herkkuja? Entäs rapsutuksia? Ja vielä vähän huomiota? Kyllä, kaikkea on tarjolla - tosin vain hetken verran. Atka vaikuttaa reippaalta ja sosiaaliselta pennulta. Sylissä oleminen hiukan jännittää, mutta se ei ole ihme sillä Atka tuskin on lyhyen elämänsä aikana saanut liikaa aikaa sylissä viettää. Atka on iloinen ja utelias pentu, mutta ei kuitenkaan mikään mahdoton häseltäjä.

Atkasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Atkalla on hyvin kaunis tumma naama, ja pojasta kasvaakin aikuisena varmasti aikamoinen komistus! Koska emme tiedä Atkan menneisyydestä ennen tarhalle tuloa mitään, täytyy uuden omistajan olla valmis panostamaan Atkan sopeuttamiseen. Tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä alussa vastaan tulee varmasti uusia ja pelottavia asioita. Rauhallinen totuttelu, kannustaminen ja palkitseminen auttavat Atkaa keräämään rohkeutta ja kotiutumaan. Kunpa pieni poika saisi pian jättää koiratarhan taakseen ja muuttaa ikiomaan kotiin!

Viipurin koirat - Atka 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.