Hertta

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

2.11.2017
Hertta sai kodin Pieksämäeltä.

29.9.2017
Mikä ihana pörröpää! Hertta joutui kodittomaksi loppukesällä ja matkasi kolmen sisaruksensa kanssa Olgan luokse odottamaan paremman elämän alkua.

Neljä hämmentynyttä pörröläistä Hertta, Haida, Hille ja Hupu tuotiin Olgan luokse loppukesällä. Tuoja oli joko löytänyt pentueen jostain tai sitten halusi itse eroon oman koiran ei-toivotuista pennuista. Olga lupasi huolehtia pennuista ja tuoja lupasi palata - mutta kuinkas sitten kävikään? Kukaan ei tullut enää pentuja kyselemään ja Olga haluaakin nyt että pienille etsitään kunnolliset kodit Suomesta.

Hertta on sisaruksista reippain. Kun tyttö tavataan ensimmäisen kerran syyskuun alussa, on se vielä pesästä pudonneen pöllönpoikasen oloinen: silmät suurina ihmetyksestä tyttö vain tähyilee ympärilleen. Hertta antaa kuitenkin kiltisti käsitellä itseään ja rauhallisena kököttää sylissä. Muutamassa viikossa on tapahtunut huima muutos, ja vieraiden saapuessa Hertta juoksee häntä vispaten aitauksensa reunalle moikkaamaan tulijoita. Kieli lipoo innoissaan vieraiden sormet aidanraoista ja tyttö haluaisi kovasti rapsutuksia ja huomiota. Hertta vaikuttaa oikein ihastuttavalta ja ystävälliseltä tytöltä, joka mieluusti muuttaisi jo oman kodin lämpöön! Sydäkuvio otsalla auttaa tarhavieraita keksimään sille sopivan nimen.

Pentujen menneisyydestä ei ole tietoa. Ne elävät tällä hetkellä Olgan luona ulkoaitauksessa ja onkin mahdollista, etteivät ne ole milloinkaan eläneet sisätiloissa. Kotikoiran taidoista ja elämästä nämä pennut eivät tiedä mitään. Uuden omistajan onkin ymmärrettävä se ja lähdettävä opettelemaan kaikkia asioita alusta lähtien. Hertta haluaa löytää rakastavan ja ihanan ihmisen, joka sitoutuu siihen koko sen loppuelämäksi eikä pyörrä päätöstään ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla.

Viipurin koirat - Funtik & H-pennut 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.