Nelli

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 48 cm, 16 kg)
Syntymäaika: 5/2016

15.1.2017
Nelli sai kodin Vantaalta.

12.12.2016
Nelli edistyy hoitopaikassaan vauhdilla. Kotikoiran taidot alkavat olla jo kokolailla hallussa.

Kotihoitaja lähettää uusimmat terveiset:
Nelli on ollut meillä kotihoidossa nyt kuukauden päivät  ja on jo ihan valmis kotikoira. Nelli on sisäsiisti, kulkee kauniisti hihnassa, osaa istua ja antaa tassun sekä odottaa vuoroaan. Nelli tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja kunnioittaa hoitoperheen koiraa. Kiva koirakaveri voisi olla Nellin mieleen, mutta ei välttämättömyys.

Nelli on tavannut myös pieniä lapsia ja suhtautuu heihin rauhallisen välinpitämättömästi.  Nelli matkustaa mallikkaasti autossa, bussissa ja junassa. Portaat Nelli kulkee reippaasti ylös, mutta vielä vähän valikoiden alas. Hoitokodin portaita Nelli ei jostain syystä uskalla kulkea alaspäin. Kynsienleikkuuta harjoitellaan edelleen mutta muuten tyttö suostuu mielellään esim. pestäväksi ja harjattavaksi.

Nelli jää työpäivän ajaksi kiltisti kotiin ja riemulla ei ole rajaa kun ihminen palaa takaisin. Nelli tykkää kovasti ihmisten seurasta ja tulee mielellään sohvalle viereen köllöttelemään ja hakemaan rapsutuksia. Nelli on suloinen nappisilmä, joka kallistelee päätään uusia asioita ihmetellessä ja toivoisi jo kovasti löytävänsä sen ikioman loppuelämän kodin!

3.11.2016
Nelli pääsi pois pakkasesta ja odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Helsingissä.

Kotihoitaja kertoo Nellin kuulumisia hoitopaikassa:
Nelli on osoittautunut todella kiltiksi ja rauhalliseksi kotikoiraksi. Se ei hössötä turhia sisällä, mutta ulkona innostuu leikkimään ja saa pitkiä hepuleita. Sisällä se nukkuu tai pureskelee omia lelujaan ja välillä painii koirakaverinsa Astridin kanssa. Hihnassa käveleminen sujui alusta alkaen hienosti!  Rappuset ovat aika pelottava juttu, mutta niitä ollaan harjoiltetu monta kertaa päivässä ja edistystä on tapahtunut. Sisäsiisteyttä harjoitellaan vielä. Työpäivän aikana ja yöllä tekee tarpeita sisälle mutta muuten hienosti ulos. Kynsien leikkuu on myös vielä vähän jännä juttu. Vieraat ihmiset ovat välillä jännittäviä, mutta tutut saavat paljon pusuja ja Nelli haluaa aina olla mahdollisimman lähellä tuttua ihmistä. Autot, bussit, lapset, vieraat koirat yms. eivät Nelliä hetkauta. Astridin kanssa Nelli tulee tosi hyvin toimeen, ruuasta tuli aluksi pientä kähinää. Ikkunasta Nelli on pari kertaa haukkunut ulkona liikkuville ihmisille, mutta lopettanut saman tien kun käsketty. Kotiin Nelli jää kiltisti yksin tai Astridin kanssa kahdestaan, ei hauku eikä ulvo. Nelli osaa jo istua pyynnöstä ja tulla luokse kutsusta.

Nelli on niin suloinen ilmestys ja sillä on upea punaruskea turkki! 

 

24.8.2016
Nelli-ihanuus päätyi kesällä Irinan tarhalle siskonsa Nitan kanssa. Nelli on reipas ja iloinen pentu, joka odottaa jo kovasti muuttoa omaan kotiin!

Siskokset Nelli ja Nita päätyivät Irinan tarhalle kesällä. Kaksikon menneisyys on hämärän peitossa, mutta niiden onneksi ne päätyivät tarhalle ja nyt niillä on mahdollisuus löytää pysyvät loppuelämän kodit Suomesta.

Vieraiden saapuessa pentuaitaukseen tulee Nelli vastaanottamaan kaikki pusuin ja hännänheilautuksin. Pieni märkä kuono nuuhkii uteliaana kaikki uudet tuoksut - ja pysähtyy herkkutaskulle odottamaan josko nami tai muutama tipahtaisi suuhun. Syliin Nellin saa helposti nostettua vaikka vähän ihmeissään tyttö siinä istuukin. Nelli on kovin ihsmisrakas pentu, joka seurustelisi ihmisten kanssa mielellään paljon, paljon pidempäänkin. Toivottavasti oma, rakastava koti löytyy nopeasti, sillä tämä neito on täysin valmis oman kodin valloitukseen!

Nellista kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Monet asiat voivat alkuun olla jännittäviä, sillä tarhan porttien sisäpuolelta maailmaa ei juuri pääse näkemään. Nelli toivookin omistajaltaan ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja aikaa uusien asioiden opetteluun peruskoulutusta unohtamatta.

Nelli haluaa jo pian jättää syksyn sateet ja aloittaa elämän ihka oikeana kotikoirana!

Viipurin koirat - Nelli 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.