Svea

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

24.3.2017
Svea löysi kodin Helsingistä.

16.3.2017
Pieni Svea sai matkalipun tassuihin ja muutti hoitopaikkaan Somerolle odottamaan omaa kotia.

19.2.2017
Svean mielestä melkeinpä kaikki maailmassa on parasta ikinä! Se ei tunnu murehtivan mistään, vaan riemumielin tepsuttaa ja temmeltää pentujoukossa.

Svea elelee Irinan pentutalossa isossa pentujoukossa. Svea kuuluu niihin pentuihin, jotka jonottavat nenä kiinni aidassa ja toivovat sydämensä pohjasta, että joku tulisi pentutaloon ilahduttamaan ja rapsuttelemaan. Ja kun taloon astuu, voi olla varma siitä, että Svea tulee pomppimaan vasten ja yrittää kiivetä tarmokkaasti syliin saakka.

Svea on sosiaalinen tyttö niin ihmisten kuin toisten pentujenkin kanssa. Sen suuret luppakorvat ovat kovin hellyyttävät ja kaikkiaan se vaikuttaakin hyvin kultaiselta tytöltä. Toki sillä piisaa iloista pentuenergiaa, mutta niinhän sitä kuuluu pienellä pennulla ollakin!

Sveasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Svean mielessä haaveilee koti, jossa koiralle jaksetaan tarjota sopivassa suhteessa reippaita aktiviteettaja ja niiden päälle sohvalla kainalossa köllöttelyä. Svea lupaa kasvaa iloiseksi seuraneidiksi, kunhan uusi omistajakin lupaa tehdä kaikkensa tämän neidin eteen: sellaista haastetta ei elämässä ihan äkkiä tule vastaan, joka saisi Svean omistajan edes harkitsemaan luovuttamista. Eikö niin?

Viipurin koirat - Svea 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.