Dasha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2014

16.3.2017
Dasha odotti omaa kotia vuoden ja nyt tyttö ei ole enää koditon! Dasha sai kodin Helsingistä.

2.3.2016
Dasha on hyvin reipas, hyväntuulinen ja sydämellinen tyttö, joka muutti kuuden pentunsa kanssa loppuvuodesta Olgan luokse.

Dasha pentuineen pelastettiin Pietarista loppuvuodesta. Koiraperhe asui teollisuusalueella. Emokoiran nisät olivat paleltumisen vuoksi ärtyneet ja se lakkasi imettämästä noin neliviikkoisia pentujaan. Paikallisille eläinsuojelijoille tuli kiire järjestää hoitopaikka, kun joku tiesi kertoa, että kuuden sisaruksen pentue oli kuolemassa nälkään. Olga tarjosi apua ja koko perhe muutti muutaman päivän kuluttua Olgan suojiin. Dashan pennut ovat nimeltään Lulu, Lala, Lada, Lotus, Leo ja Lucas.

Ilopilleri Dasha juoksentelee häntä heiluen ihmisen luota toiselle hakemassa rapsutuksia. Dasha vaikuttaa hyvin reippaalta ja luottavaiselta tytöltä, jolle ihmisten läheisyys tuottaa suurta iloa. Ei väliä onko sitä tervehtimään tulleet ihmiset tuttuja vai vieraita, kaikki saavat Dashalta ystävällisen vastaanoton. Tyttö nojautuu jalkojen juureen koko painollaan ja nauttii saamistaan rapsutuksista niin antaumuksella kuin koira vain osaa.

Dasha on nuori koira ja ikää sillä on arviolta parin vuoden verran. Ihmisrakas, avoin ja reipas Dasha voisi sopeutua monenlaiseenkin ympäristöön. Dasha vaikuttaa sen verran vilkkaalta tytöltä, että sen kanssa tuskin aika käy liian pitkäksi. Se voisi hyvinkin nauttia jostain koiramaisesta harrastuksesta, mutta perinteiset metsälenkit ja muu puuhastelu riittänevät vallan hyvin. Emme tiedä, onko Dashalla mitään kotikoiran taitoja tassuissaan valmiina, joten uuden omistajan on varauduttava uusien asioiden harjoitteluun.

Dasha vaikuttaa mutkattomalta ja iloiselta tytöltä, jolla olisi paljon annettavaa omalle ihmiselleen. Mistä kovia kokenut Dasha löytäisi juuri Sen oikean?

Viipurin koirat - Dasha 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.