Astra

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 45 cm, 8 kg)
Syntymäaika: 11/2016

17.9.2017
Astra sai kodin Helsingistä.

12.8.2017
Ihana Astra valloittaa sydämiä nyt Suomen puolella, sillä tyttö sai muuttaa kotihoitoon Tampereen seudulle.

Astra ei ole käyttänyt energiaa kasvamiseen; kymmenkuinen tyttö on edelleen varsin pieni ja siro. Muuhun toimintaan energiaa sitten kuluukin, vilkas pikkukoira on oikein urheilullinen pakkaus! Astra leikkii mielellään toisten koirien kanssa ja juoksee ilohepulin vallassa aidatulla pihalla. Hihnassa neiti osaa kuitenkin kulkea kauniisti ja ottaa helposti katsekontaktin taluttajaan.

Hoitopaikassa Astra osaa jäädä kiltisti kotiin toisten koirien kanssa, eikä ole antanut vielä näytettä haukkuäänestään. Vaikuttaa siltä että Astra sopisi asumaan myös kerrostaloon. Koirakaveri olisi varmasti mukava, mutta ihmisrakas Astra sopeutuisi varmasti myös perheen ainokaiseksi kunhan sen kanssa ollaan valmiita viettämään tarpeeksi mukavaa yhdessäoloaikaa.

16.3.2017
Hiphei! Astra on iloinen kipittäjä, ja kovin ihmisrakas sellainen! Pieni musta kippurahäntä vaan vilahtaa, kun Astra on jo pää taskussa herkkujen kimpussa.

Astra ei jää kahta kertaa tuumimaan lähestyäkö vieraita vai ei. Pikkuneiti häärii riemuissaan ympärillä ja on kärkijoukoissa tekemässä herkkuratsiaa. Ihmisten läheisyys ja huomio ovat myös Astran mieleen, mutta ilmassa leijaileva herkullinen märkäruoan tuoksu on pienelle liikaa. Sylissä Astra vähän ihmettelee, mutta ei pahemmin jännitä. Kaikkialta saa kopeloida, kiitos. Astra vaikuttaa hyvin reippaalta, ihmisrakkaalta ja virkeältä pakkaukselta. Hetken päästä se suorastaan kiipeää jo tututksi tulleeseen syliin.

Astra on rakenteeltaan hyvin siro ja tyttö jääkin mitä todennäköisemmin pieneksi keskikokoiseksi aikuisena. Elämä suuressa pentulaumassa Irinan tarhan pentutalossa sujuu hyvin, ja Astra vaikuttaa sopuisalta ja sosiaaliselta tapaukselta. Emme tiedä onko tyttö milloinkaan elänyt sisätiloissa, mutta ihmisten parissa Astra on onneksi saanut varttua - siitä kertoo avoin ja luottavainen suhtautuminen vieraisiin. Vaikka tarhalla Astra on reipas, voi tyttöä aluksi jännittää monet uudet asiat ja tilanteet, joita se kohtaa muutettuaan omaan kotiin. Tulevalta omistajalta tarvitaankin aitoa halua ja ymmärrystä opastaa Astraa matkalla tarhakoirasta kotikoiraksi.

Mikäli kaipaat elämääsi iloa ja liikkuvaista koirakaveria, mutta sopivan kompaktissa koossa, odottaa Astra malttamattomana kutsua omaan kotiin!

Viipurin koirat - Astra 29.4.2017

Viipurin koirat - Astra 10.3.2017

Viipurin koirat - Astra 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.