Nette

Sukupuoli: narttu
Koko: jää keskikokoiseksi/pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

3.2.2017
Nette muutti omaan kotiin!

19.1.2017
Vielä ujonpuoleinen Nette opettelee ahkerasti kotikoiran elämää ja lähettää tuoreita terveisiä hoitopaikastaan Espoosta.

Nette on saanut nyt viikon ajan harjoitella kotikoiran elämää hoitopaikassaan ja tyttö on ollut kovin ihmeissään muutoksesta. Ruokaa on yllin kyllin, petipaikaksi voi valita lämpöisen sohvan eikä puoliaan tarvitse pitää. Ujoudestaan huolimatta Nette on osoittautunut oppivaiseksi ja ihanaksi tytöksi. Ihmisiä vielä ujostellaan jonkin verran, mutta luottamus kasvaa päivä päivältä ja jännittävissä tilanteissa haetaan tukea omalta hoitomammalta. Sisäsiisteys on jo lähes kokonaan hanskassa ja yksinolot koirakaverin kanssa sujuvat hyvin. Ulkoilu koirakaverin kanssa onkin Neten mielestä mitä mukavinta puuhaa!

Hoitopaikassa Nette on tottunut kahteen rauhalliseen lapseen, kilttiin koirakaveriin ja kissaan. Ainakin toistaiseksi Nette haluaisi että uudessa kodissa odottaisi kiva koirakaveri, joka tukisi Neten reipastumista ja näyttäisi kotikoiran mallia. Uudelta perheeltään Nette toivoo kärsivällisyyttä, aikaa, pitkiä kävelyretkiä ja yhteistä puuhastelua.

Netellä on pitkähkö turkki, joka vaatii säännöllistä hoitamista. Nette on rakenteeltaan melko siro ja painoa tytöllä on tällä hetkellä n. 9 kiloa. Nette jää aikuisena keskikokoiseksi tai pienehköksi keskikokoiseksi.

13.1.2017
Suloinen Nette pääsi Suomeen ja tyttö odottelee kotiehdokkaita Espoossa.

8.1.2017
Tummakutrinen Nette kuuluu viiden kaunottaren sisarusparveen. Nette on iloinen tyttö, joka haluaisi muuttaa pian omaan kotiin!

Nette ja sen siskot NoellaNereaNela ja Nelly päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle paikallisen eläinlääkärin tuomina. Emme tiedä, miksi joku oli tämän pentuviisikon hylännyt eläinlääkärin luokse, mutta parempi tietysti niin kadulle jättäminen. Nyt siskokset ovat jo ihan valmiita muuttamaan Suomeen.

Nette on siskoksista tummin, ja siskojensa tapaan hyvin kaunis ja iloinen tyttö. Nette ei aikaile vieraisiin tutustumisen kanssa, vaan häntä heiluen se tulee tutustumaan jokaiseen uuteen tulijaan. Aivan selvästi jokainen hetki ihmisten kanssa on Netellä tärkeämpää kuin ehkä mikään, ja siksi se haluaa kovasti saada osansa huomiosta, silityksistä ja herkuista.

Kuvaamista varten Nette napataan syliin ja se saa tytön vähän hämmentymään. Taitaa kuitenkin olla Netestä silti mukavaa, että saa viettää hetkisen sylissä lämmittelemässä ja rapsuteltavana. Hännän pää alkaakin heti heilua ja poskelle tulee pari nuolaisua, kun Netelle vähän höpöttää.

Netestä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Reippaana tyttönä Nette sopeutuu monenlaiseen ympäristöön ja kotiin: tärkeintä on, että omistaja sitoutuu tyttöön sataprosenttisesti ja on valmis näkemään vaivaa niin Neten peruskoulutuksen kuin muunkin hyvinvoinnin eteen. Jos jonain päivänä on sohvankulmaa nakerrettu, ei se ole katastrofi, vaan se kuuluu elämään nuoren koiran kanssa. Nette tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja myös yhteisistä harrastuksista, jos omistajakin sellaisista innostuu. Koirakaveri kodissa on aina kiva juttu, mutta reippaan Neten kanssa ei välttämättömyys. Nette odottaa yhteydenottoasi, jos olet punninnut varmasti sataan kertaan koiran omistamisen miinukset ja plussat, ja olet ihan varma, ettei vaaka kovin pienistä haasteita keikahda sinne miinuspuolelle!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.