Hippi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

15.5.2017
Pikkuinen Hippi muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

20.4.2017
Hippi pääsi siskonsa ja veljensä kanssa Suomeen kotihoitoon ja odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

29.3.2017
Kirjava nenä ja tummat rinkulat silmien ympärillä - mistä tämmöinen tyttö on oikein tupsahtanut? Hippi on ihmisrakas ja hyväntuulinen tyttö - ja aivan uskomattoman suloinen.

Sisarukset Haiti, Hadi, Hippi, HipsterHoudini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Hippi-tyttö temmeltää vauhdilla ihmisten ympärillä. Pörheä takapuoli heiluu eikä pusuista tule loppua. Hippi juoksentelee ihmisten luota toiselle, kaikki on niin ihanaa ettei sitä oikein malttaisi pysähtyä ollenkaan! Toistaiseksi Hippi saa asua pienessä turvallisessa vajassa sisarustensa ja emonsa kanssa. Iso koiratarha on kuitenkin kurja paikka pienen pennun varttua, sillä ihmisten kanssa seurustelua on vähän eikä koiratarhan ulkopuolista maailmaa pääse näkemään. Reipas ja ihmisrakas Hippi toivoisikin että pian kutsu omaan kotiin kävisi.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Hippi odottaa jo innolla kesää, toivottavasti sitä vietetään oman kodin turvallisessa huomassa.

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.