Werner

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 8/2016

25.4.2017
Werner sai kodin Pukkilasta.

27.3.2017
Vauhdikas Werner on iloinen ja ystävällinen poika. Werner sai toipua rauhassa silmänpoistosta ja odottaa nyt kotiehdokkaita hoitopaikassaan Helsingissä.

Wernerin vahingoittunut silmä jouduttiin poistamaan ja poika on nyt toipunut operaatiosta. Toisen silmän menettäminen ei Wernerin menoa ole hidastanut. Werner rakastaa peuhata ja telmiä siskonsa Weran kanssa eikä leikille ole heti loppua näkyvissä kun pihan portti aukeaa ja sisarukset pääsevät kirmaamaan vapaina.

Werner suhtautuu ystävällisesti vieraisiin, joskin poika reagoi helposti uusiin asioihin ensin haukkumalla. Kerrostalo ei sen vuoksi liene paras mahdollinen koti Wernerille. Kuvien nappaaminen on välillä hankalaa, sillä innokas kostea kuono olisi koko ajan kurkistamassa linssiin. Wernerillä on hoitopaikassa siskonsa Weran lisäksi kolme uroskoiraa, joiden kanssa elo sujuu hyvin. Kissojakin talosta löytyy ja Werner on hyvää pataa niiden kanssa.

Werner on nuori ja energinen koira, jonka perimästä löytyy varmasti hippunen jos toinenkin saksanpaimenkoiran geenejä. Werner haluaakin muuttaa vain sellaiseen kotiin, joka on valmis panostamaan koulutukseen ja tarjoamaan koiralle riittävästi liikuntaa ja aktiviteettia. Ellei puuhaa ole tarpeeksi, keksii Werner nokkelana poikana sitä varmasti itse. Werneristä saa varmasti iloisen ja ihanan ystävän itselleen, kunpa poikaa onnistaisi ja oma koti osuisi pian kohdalle!

Viipurin koirat - Wera & Werner kotihoidossa 3/2017

14.1.2017
Werner oli loukannut silmänsä ja tarvitsi eläinlääkärin apua. Se pääsi onneksi Suomeen ja toipuu hoitopaikassa Helsingissä.

22.1.2017
Werner on oikea ilopilleri! Utelias, avoin ja ystävällinen poika, joka rakastaa kovasti ihmisiä.

Werner ja sen sisko Wera päätyivät Olgan tarhalle syksyllä. Eräs Pietarissa kesää viettänyt pariskunta löysi pennut ja otti yhteyttä yhdistykseemme kysyen apua pentujen sijoittamiseen johonkin turvalliseen paikkaan. Olga ystävällisesti tarjoutui ottamaan pennut hoiviinsa ja nyt vihdoin sisarukset ovat valmiita muuttamaan Suomeen.

Werner laukkaa vauhdilla luokse, kun se huomaa vieraiden saapuvan tarhalle. Werner rakastaa ihmisiä varmasti enemmän kuin mitään muuta, sillä eihän tarhaoloissa tahdo saada huomiota oikein koskaan riittävästi. Siksi Werner haluaa osansa silityksistä ja rapsutuksista, eikä rapsutuskiintiö ihan hevillä täytykää.

Vaikka Werner on reipas poika, ei se kuitenkaan ole mikään mahdoton adhd. Se vaikuttaa fiksulta pojalta, joka tarvittaessa osaa myös rauhoittua. Tokikin se on silti energinen nuorimies, jota ei paikka pelkkänä sohvankoristeena kiinnosta.

Werneristä kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Se tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa ja aktivointia, ettei elämä pääse käymään tylsäksi. Joku koiramainen harrastuskin voisi olla Wernerin mieleen! Tärkeintä on kuitenkin, että omistaja haluaa tehdä kaikkensa Wernerin eteen, että siitä pääsee kasvamaan myös jatkossa luottavainen ja iloinen poika.

Viipurin koirat - Werneri 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.