Didi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

9.7.2017
Didi muutti omaan kotiin toisen viipurilaisen kaveriksi.

23.6.2017
Didi kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

30.5.2017
Didi on osoittautunut hoitopaikassa aivan yhtä ihmisrakkaaksi ja iloiseksi pennuksi kuin tarhallakin, ja energiaa riittää!

Didi on puuhakas kasvava koira, mutta kun touhutarpeen kanavoi yhdessä puuhailuun, ulkoiluun ja uusien juttujen opetteluun, Didi malttaa hienosti rauhoittua, ja yksinolo käytetäänkin nukkumiseen omassa pesässä. Sisäsiisteys sujuu hyvin, mahdollisesti vahingot tulevat paperille. Didi ulkoilee hihnassa rohkeasti ja mielellään. Se opettelee hihnakäytöstä taitavasti, eikä juurikaan vedä. Kynsienleikkuu ym. hoitotoimenpiteet onnistuu.

Didi odottaa omaa kotia, joka on vailla väsymätöntä ulkoilu-, löhöily- ja harrastuskaveria! Vaikka pennun luonne on aurinkoinen ja avoin, se tarvitsee hellää ja johdonmukaista kasvatusta kodin tavoille.

12.5.2017
Suloinen Didi matkusti hoitopaikkaan Mäntsälän suunnalle ja odottelee siellä kutsua ikiomaan kotiin.

30.3.2017
Voiko iloisempaa ja ihmisrakkaampaa pentua olla? Didillä menee kuppi ihan nurin kun ihmiset astuvat sisään neitokaisen matalaan majaan.

Didi siellä, täällä, tuolla ja hupsista, rohkeasti sitä näköjään pompataan syliin vähän korkeammaltakin! Didi ilmestyi keväällä Irinan tarhalle. Tytön menneisyydestä ei ole tietoa, mutta Didi on kovin luottavainen, sosiaalinen ja ihmisrakas pentu, joten se on varmastikin saanut elää aiemmin ihmisten parissa. Jostain syystä Didi kuitenkin joutui kodittomaksi, ja reipas tyttö toivoo nyt onnensa kääntyvän. Ehkä jos antaisi pari pusua vielä enemmän, löytyisikö koti sitten nopeammin?

Vaikka Didi on reipas ja selvästi ihmisiin tottunut pentu, on todennäköistä ettei sillä ole mitään kotikoiran taitoja tassuissaan. Niinpä uuden kodin on aloitettava harjoitukset aivan aakkosten alusta. Hihnakävelyyn totuttaminen, sisäsiisteyden opettelu, tottuminen liikenteeseen ja muihin ohikulkijoihin, yksin oleminen.. Alussa voi olla paljon puurtamista, mutta Didi on ihan varmasti kaiken sen arvoinen. Reipas Didi voisi sopeutua monenlaiseen ympäristöön.

Viipurin koirat - Didi 10.3. & 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.