Santeri

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi (nyt 12 kg, 48 cm)
Syntymäaika: 12/2016

26.6.2017
Santeri muutti omaan kotiin.

26.6.2017
Santeri kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

11.6.2017
Santeri sai hoitopaikan Lahdesta ja odottaa hakemuksia itsestään!

30.5.2017
Komea ja sympaattinen Santeri on melkoinen hurmuri! Se tulee reippaasti tekemään tuttavuutta ja on kovin onnellinen, kun saa hetkenkin huomiota.

Santeri ja sen sisko Sanni päätyivät keväällä Irinan tarhalle. Ne ovat hauska parivaljakko: vaaleita, vähän pitkäkarvaisia söpöläisiä, jotka kiinnittävät heti huomion pentuaitauksessa. Santeri on sisaruksista reippaampi, sillä se ei ujostele ihmisiä yhtään. Häntä heiluen Santeri haluaa tutustua jokaiseen uuteen tuttavuuteen.

Santeri tulee sujuvasti toimeen toisten pentujen kanssa. Se ei kuulu joukon kovimpiin komentelijoihin, mutta ei se myöskään tyydy seinäruusuksi. Santeri suhaa ja leikkii iloisesti joukon jatkona, kun siihen vain on mahdollisuus!

Santeri antaa vaikutelman mutkattomasta nuoresta miehestä, joka suhtautuu luottavaisesti kaikkeen ja kaikkiin. Emme kuitenkaan tiedä Santerin ensimmäisistä kuukausista mitään, joten saattaa silti olla mahdollista, ettei sillä ole kokemusta esimerkiksi sisällä asumisesta. Moni asia voi sitä uudessa kodissa siis ihmetyttää, mutta reippaana ja sosiaalisena poikana Santeri tottuu varmasti nopeasti kaikkeen.

Santerista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se lienee kaipaavan kohtuullisen paljon liikuntaa ja aktiviteetteja, jotta se saa purettua energiansa eikä sen tarvitse keksiä omistajan mielestä vähemmän mukavia puuhailuja. Sosiaalinen Santeri sopeutunee niin ainoaksi koiraksi kuin toisen kivan koiran kaveriksikin.

Viipurin koirat - Santeri 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.