Anisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

19.1.2017
Anisa muutti omaan kotiin.

28.12.2016
Ujo Anisa matkusti hoitopaikkaan Helsinkiin, jossa se pääsee nyt ihmettelemään ja opettelemaan kotikoiran elämää.

7.12.2016
Varovainen Anisa toivoisi kovasti omaa ihmistä, jonka luona tyttö saisi tutustua maailman ihmeellisyyksiin omassa tahdissa.

Sisarukset Alika, Anisa, AlannaApril ja Alex ilmaantuivat Irinan tarhalle loppuvuodesta. Kuulemamme mukaan sisaruskatras kuljeskeli yksinään kadulla. Luultavaa on, että ne ovat jonkun kotikoiran jälkeläisiä, mutta omistaja on halunnut hankkiutua ei-toivotuista pennuista eroon. Kadulta pennut päätyivät onnekseen eläinlääkärin hoteisiin, joka steriloituaan ne toimitti koko pesueen Irinan tarhalle. Tarhalle joutuminen on ollut kova paikka. Rankka talviaika ei tee pentujen olosta yhtään sen helpompaa, joten voimme vain toivoa, että sopivat kodit löytyisivät pikaisesti.

Kylmänä pakkaspäivänä pennut lämmittelevät mielellään sisällä kopin suojassa lämpölampun alla ja siellä järkyttyneen oloinen Anisakin pitää majaa. Tyttö on painautunut tiiviisti sisaruksiinsa hakien turvaa, kun sisälle koppiin ryömii. Anisa antaa koskea itseensä ja sen saa nostettua syliin, vaikka poloinen yrittääkin koko pienen painonsa voimin liimaantua kiinni lattiaan. Sylissä Anisa istuu totisena ja jähmettyneenä, mutta antaa kuitenkin käsitellä itseään nätisti. Kun se lasketaan takaisin maahan, kipittää tyttö kiireesti takaisin sisälle koppiin.

Anisa on vielä varovainen tyttö ja se tarvitsee kodin, jossa riittää ymmärrystä ja halua panostaa aran pennun sopeuttamiseen. Lempeissä käsissä ja ajan kanssa Anisakin uskaltaa varmasti kuitenkin vielä olla aivan tavallinen pentu ja nauttia kaikista niistä asioista, joista pennun kuuluukin. Tällä hetkellä koirakaverillinen koti on Anisan toivomuslistalla ykkösenä.

Viipurin koirat - Anisa 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.