Robin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

25.5.2017
Robin löysi oman kodin Porista.

25.4.2017
Robin-poika on selvinnyt matkan jännityksestä ja aloittanut kotikoiran elämän harjoittelun hoitopaikassa Jyväskylässä.

Herttainen Robin pääsi muuttamaan Irinan tarhalta suomalaiseen hoitopaikkaan. Aluksi matkasta väsähtänyt pentu on nyt saanut rauhassa levätä ja kerätä rohkeutta; reilun viikon jälkeen Robin onkin jo selvästi rohkaistunut. Kotihoitajan mukaan Robin on oikein mukava pentu, joka saa selvästi rohkeutta vanhemmasta koirakaverista. Robin sopiikin parhaiten kotiin jossa sillä on seurana toinen koira. 

Robinin hoitopaikka on kerrostalossa, ja poika pärjää siellä hienosti myös kotihoitajan työpäivien ajan. Hihnassa ulkoilu onnistuu hyvin toisen koiran seurassa, eikä liikenne tunnu juuri Robinia haittaavan. Vaikka Robin on luonteeltaan hieman varovainen, se on myös utelias ja haluaa tutustua uusiin asioihin. Herkut motivoivat pientä poikaa, ja toisen koiran esimerkki auttaa uskaltamaan jännittävissä tilanteissa. 

13.4.2017
Yllättävän onnenpotkun seurauksena Robin odottaa nyt omaa kotia hoitopaikassaan Jyväskylässä.

10.4.2017
Tarhalle joutuminen on ollut Robinille iso järkytys. Robin on vielä varovainen poika ja etsii omistajaa, jolla riittää kärsivällisyyttä ja halua opastaa pieni hyvän elämän alkuun.

Robin saapui Irinan tarhalle sterilointeja tekevän liikkuvan klinikka-auton tuomana. Robinin kanssa samalla kyydillä tulivat Rosanna, Ambra ja Maddox. Robin ja Rosanna ovat kuin kaksi marjaa, joten todennäköisesti kyseessä on sisarukset. Ambra ja Maddox saattavat kuulua samaan pesueeseen tai sitten eivät - varmaa tietoa ei ole.

Suuressa pentuvilinässä Robinista ei alkuun näe vilaustakaan. Eikä ihme, kun toinen piilottelee kopissa missä on turvallista ja pimeää. Tarhavieraita on huhtikuisena viikonloppuna toistakymmentä ja suuri ihmismäärä saa Robinin pujahtamaan piiloon takavalot vilkkuen. Tilanteen rauhoituttua ja herkkuja jaellessa Robin uskaltautuu kyllä tulemaan näkösälle, mutta vieraisiin täytyy pitää pientä turvaväliä. Robinin saa kuitenkin melko helposti napattua syliin kuvattavaksi, ja hyvin kiltisti poika siinä istuu antaen kopeloida itsensä päästä varpaisiin. 

Robinille olisi oikea lottovoitto päästä pois tarhalta omaan kotiin tai hoitopaikkaan. Koiratarha ei ole pienelle pennulle lainkaan hyvä kasvuympäristö eikä se auta Robinia reipastumaan. Turvallinen ja rakastava kotiympäristö sen sijaan on juuri se mitä poika kipeästi kaipaisi. Robin etsii rauhallista kotia missä ei ihan pieniä lapsia enää ole. Omistajaa jolla riittää aikaa ja halua näyttää koiralapselle, ettei maailma ihan niin pelottava paikka kuitenkaan ole.

Viipurin koirat - Robin 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.