Keira

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

6.4.2017
Suloinen Keira löysi kodin Helsingistä.

3.3.2017
Keira on hyvin kiltti, reipas ja iloinen pentu - ja tietysti vastustamattoman suloinen. Mistä löytyisi pienelle Keiralle oma ja rakastava koti?

Keira kuuluu Irinan pentutalon pienimpiin asukkeihin. Reipas Keira ei kuitenkaan jää muiden jalkoihin vaan sipsuttaa päättäväisesti hakemaan osansa herkuista ja rapsutuksista. Tyttö vaikuttaa hyvin sopuisalta eikä ala kilpailemaan muiden pentujen kanssa huomiosta vaan jää suosiolla taka-alalle odottamaan omaa vuoroa. Sylissä Keiraa vähän jännittää, mutta huomatessaan olevansa hyvissä käsissä istua nököttää se nätisti paikoillaan. Keira vaikuttaa oikein mukavalta ja ihmisrakkaalta koiraneitokaisen alulta, joka mieluusti aloittaisi jo kotikoiran elämän!

Keirasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Sen tausta on tuntematon eikä Keiran elämästä ennen tarhalle tuloa ole tietoja. Keira suhtautuu ihmisiin kuitenkin sen verran luottavaisesti, ettei se missään metsän keskellä yksinään ole kasvanut. Alku uudessa kodissa ja ympäristössä on tytölle varmasti jännittävää, mutta rauhallisella totuttelulla ja kärsivällisyydellä Keirakin varmasti rohkaistuu.

Viipurin koirat - Keira 10.3.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.