Awa

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

27.11.2017
Awa löysi kodin Tammelasta.

22.10.2017
Awa on kuin mikäkin kaunein satuolento. Edellinen omistaja, jos sellaista on koskaan ollut, ei Awasta välittänyt ja tyttö päätyi syksyllä koiratarhalle odottamaan parempaa huomista.

Awa elää usean muun pennun kanssa pienessä ulkohäkissä Irinan tarhalla. Reippaat pennut jolkottavat ripeästi vieraiden jalkoihin hakemaan rapsutuksia, mutta Awaa ei näy. Kun koppiin kurkistaa, hymy ei voi olla leviämättä kasvoille. Awa näyttää ihan epätodelliselta jättiläsmäisine korvineen, aivan kuin tyttö olisi suoraan sadusta karannut. Awaa ujostuttaa eikä se uskaltaudu kopista ulos. Tytön saa kuitenkin helposti nostettua syliin ja sylissä Awa katselee silmät suurina ympärilleen. Mihin ihmeeseen sitä ollaan oikein jouduttu? Ujoudestaan huolimatta Awakin ehtii keräämään lyhyen seurustelutuokion aikana hitusen rohkeutta, ja sylistä päästyään heilauttaa muutaman kerran häntäänsä ja ilostuu päästyään taas pentukavereidensa luokse maan kamaralle. Awan ujon kuoren alla asuu selvästi iloinen tyttö, ja kiltti Awa toivoisikin pian pääsevänsä omaan kotiin reipastumaan.

Awan menneisyydestä ei ole tietoa. Jostain tyttö on tarhalle tupsahtanut, mutta tuskin ihan metsän keskeltä kuitenkaan. Vaikka Awa on varovainen pentu, ei se ole paniikissa ihmisten seurassa. Sitä vain vähän jännittää vieraat ihmiset, mutta ajan ja kärsivällisyyden avulla tytöstä kuoriutuu varmasti vielä reipas viipottaja. Awa ei pistä pahitteeksi, jos tulevassa kodissa odottaisi koirakaveri näyttämässä reipasta esimerkkiä. Awa ei halua olla kenenkään pikainen päähänpisto tai hetken huuma. Se etsii ikiomaa sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa saa ainakin seuraavat 10-15 vuotta elää rakastettuna ja hyvin hoidettuna perheenjäsenenä.

Viipurin koirat - Awa 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.