Miri

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

17.10.2017
Miri muutti omaan kotiin Vantaalle.

27.9.2017
Hei katseet tänne päin, omaa kotia toivoo pieni Miri! Miri päätyi hylättynä tarhalle loppukesästä, ja nyt iloinen vekara tahtoisi vihdoin saada matkalipun ikiomaan kotiin.

Miri poukkoilee iloisesti pentulauman keskellä. Ihmiset ovat selvästi tytön mieleen eikä se tiedä paremmasta. Pakahtuva katse loistaa niin onnellisena joukosta, että tyttö on saatava syliin samantien. Jaahas, tuumii Miri alkuun ja ihmettelee sylihommaa, mutta ei aikaakaan kun pieni kuono jo lipoo poskia ja haluaisi sukeltaa takin sisään. Miri on kovin hellyttävä ja ihmisrakas pentu, mutta kodintarjoamista sille on harkittava tarkoin.

Emme tiedä tytön menneisyydestä, mutta Mirillä tuskin on minkäänlaista kokemusta kotikoirana elämisestä. Tuskin tyttö on edes saanut asua sisätiloissa. Totuttelu uuteen elämään onkin aloitettava aivan alkeista ja uusia taitoja harjoitellaan rauhassa asia kerrallaan. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen ja yksinolot. Näistä tyttö ei ole kuullutkaan. Uudelta omistajalta on ehdottomasti löydyttävä motivaatiota, aikaa ja jaksamista Mirille ja sen sopeuttamiseen, sillä sen tämä jo kertaalleen hylätty pikkutyttö ansaitsee. Rakastava ja huolehtiva koti, missä olet?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.