Neppi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2016

19.9.2017
Nepin kuulumisia omasta kodista:

"Neppi tosiaan muutti meille heinäkuun alussa ja pienten vatsavaivojen jälkeen on arki lähtenyt sujumaan mielettömän hyvin. :-)

Neppi osoittautui sivujensa kuvauksen mukaisesti erittäin meneväksi nuoreksi neidiksi eikä vauhti lopu kesken missään tilanteessa! :D Neiti on uskomattoman nopea oppimaan ja arkitottis ollaan aloitettu. Hyvä huumorintaju on tullut esiin ja pikku jekkuja neiti tuppaa keksimään, useimmiten jekkujen uhri on meidän pappakoira joka nuortui kummasti näpsäkän ja vauhdikkaan kaunottaren tulon myötä. :) Vähän vielä toisia koiria arastellaan, mutta töitä tehdään sen eteen. :)"

5.7.2017
Neppi sai kodin Loimaalta.

30.6.2017
Neppi kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

11.6.2017
Neppi muutti Suomeen ja odottaa sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

30.5.2017
Mahdottoman kaunis ja suloinen Neppi on ystävällinen ja iloinen tyttö. Kuka on se onnekas, joka saa tarjota tälle hurmaavalle tytölle oman kodin?

Neppi asuu Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Se päätyi sinne loppukeväästä, ja nyt Neppi tekee parhaansa, että joku huomaisi sen muiden vilkkaiden ja iloisten pentujen joukosta. Nepin onneksi se on hyvin kaunis tyttö, joten uskomme kovasti, että Nepinkin onni kääntyy, ja joku haluaa tarjota kaunottarelle oman kodin.

Kun aitaukseen menee, ryntäävät kaikkein vilkkaimmat pennut heti luokse. Ne hyppivät vasten ja remuavat minkä ehtivät. Neppi katselee uteliaana ja odottaa omaa vuoroaan kiltisti. Kun menevimmän viikarijoukon saa siirrettyä vähän sivummalle, tulee Neppi hyvin onnellisen oloisena tutustumaan. Huiskuhäntä heiluu ja Neppi nauttii silmin nähden, kun sekin saa edes pienen hetken huomiota osakseen.

Neppi tulee nätisti toimeen toisten pentujen kanssa. Se vaikuttaa ennemmin väistävän kuin osallistuvan mahdolliseen kilpailuun herkuista tai huomiosta. Kuitenkaan se ei ole arka tyttö, vaan ihmisrakas hassuttelija, joka kaipaa kovasti omaa kotia ja omaa ihmistä.

Nepistä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se on vielä kohtuullisen rauhallinen, mutta saattaa hyvin olla, että kotiolot saavat siitä kuoriutumaan paljon tämän hetkistä menevämmän tapauksen. Ihan varmasti Neppi tulee kaipaamaan runsaasti reipasta ulkoilua, tapakasvatusta, aktivointia ja muuta mukavaa yhdessä tekemistä omistajansa kanssa. Kenties Neppi nauttisi myös jostain koiramaisesta harrastuksesta, jos vain omistajalla on sellaiseen intoa!

Jos harkitse kodin tarjoamista Nepille, olethan miettinyt moneen kertaan omat resurssisi: Neppi etsii vain sellaista omistajaa, joka sitoutuu tosissaan tytön hyvinvoinnista huolehtimiseen seuraavan yli kymmenen vuoden ajan. Vaikka vastaan tulisi isompiakin ylämäkiä tai mutkat matkalla tuntuisivat joskus työläiltä, pitää ne vain ottaa haasteina ja mahdollisuutena uuden oppimiseen. Neppi on takuulla valmis antamaan kaikkensa uudelle omistajalleen - sitä samaa sitoutumista odotamme myös Nepin onnekkaalta, tulevalta omistajalta.

Viipurin koirat - Neppi 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.