Hapsu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2/2016

23.11.2017
Hapsulainen löysi kodin Turusta.

14.10.2017
Hapsu sterilisoitiin Viipurin Koirien avustuksella.

14.9.2017
Sympaattinen Hapsu hylättiin tarhalle omistajien muuton vuoksi. Hapsu vaikuttaa kultaiselta tytöltä, joka ansaitsisi niin paljon enemmän kuin tarhaoloissa sille pystytään tarjoamaan!

Hapsu katselee aitauksen ohi kulkevia ihmisiä lempeästi. Kun sitä vilkaisee, alkaa häntä heti heilua varoen. Hapsu ei taida heti uskoa, että minulla tosiaan on aikaa pysähtyä hetkeksi seurustelemaan sen kanssa. Tokihan minä haluan tutustua tähän kultaiseen tyttöön paremmin!

Hapsu hylättiin Irinan tarhalle karusti: sen omistajat muuttivat, eikä koira mahtunut muuttokuormaan. On vaikea kuvitella, että Hapsu itse olisi omistajilleen mitään suuria ongelmia aiheuttanut: se on lempeä ja ikäisekseen rauhallinen tyttö, joka haluaa vain vähän silityksiä ja huomiota.

Hapsu jakaa aitauksen poikakoiran kanssa. Hapsu on sopuisa tyttö ja tulee sen kanssa toimeen hyvin. Hapsu vaikuttaa enemmin väistävän kuin lähtevän riehumiseen mukaan, jos aitauskaverilla kierrokset nousevat ja haukkuminen ja hösääminen alkaa.

Kooltaan Hapsu on keskikokoinen tyttö. Emme tiedä sen aiemmista kotiolosuhteista mitään, joten emme myöskään tiedä, onko se asunut talossa sisällä vai ollut kenties pelkästään ulkokoirana. Voi siis olla, että esimerkiksi sisäsiisteys tulee tarvitsemaan harjoitusta. Tai sitten ei. Pääasia on, että uusi omistaja suhtautuu Hapsuun siten, että kaikki haasteet on tehty voitettaviksi. Hapsu on jo kerran hylätty kovin julmasti, eikä se halua enää koskaan kokea vastaavaa. 

Viipurin koirat - Hapsu 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.