Zhanna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen-suurehko (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2012

13.10.2017
Zhanna löysi kodin Nokian suunnalta.

16.9.2017
Ystävällinen ja rauhallinen Zhanna päätyi kesämökkialueelta tiineenä tarhalle. Se steriloitiin ja toivoo nyt Irinan tarhalla onnensa pian kääntyvän.

Zhanna on varmasti elänyt ihmisten parissa, mutta syystä tai toisesta se on jätetty oman onnensa nojaan kesän lopulla. Syy hylkäämiseen saattaa olla myös epätoivottu tiineys, omistaja ei ollut välttämättä halukas huolehtimaan Zhannasta ja sen tulevista pennuista. Pentuja Zhanna ei kuitenkaan koskaan ehtinyt saamaan, sillä se sterilotiiin samantien saapuessaan tarhalle.

Zhanna vaikuttaa hyvin ystävälliseltä ja rauhalliselta tytöltä. Se antaa kiltisti vieraiden tulla rapsuttelemaan, katsomaan hampaita ja muutenkin ihmisseura vieressä näyttää olevan sille mieluisaa. Kun aidanraosta kurkistaa yksinäisen Zhannan aitaukseen, syttyy sen silmissä ilo ja kopassaan makoileva tyttö tulisi mielellään rauhallisesti tervehtimään. Zhanna on saanut kulkea hihnassa eikä se ole mikään uusi juttu sille. Emme tiedä, onko Zhanna elänyt pihapiirissä vai onko se saanut koskaan asua sisätiloissa. Niinpä uuden omistajan on varauduttava siihen, että kotikoiran taitoja, kuten sisäsiisteyttä, täytyy vielä harjoitella. Zhanna on arvioitu noin 5-vuotiaaksi, mutta todellinen ikä pysyy mysteerinä. Pahimmat riekkumiset ovat jo takanapäin, mutta Zhannasta saisi silti varmastikin kivan kaverin reippailemaan metsäpoluille.

Zhanna on hyvin kaunis tyttö ja sen verran massava, ettei mikään pikkuinen tuulenpuuska tätä jääkarhuneitiä kumoon kaada. Zhanna ei enää milloinkaan halua joutua hylätyksi, joten tulevan omistajan täytyy olla ehdottoman sitoutunut Zhannaan. Kylmenevät päivät ja yöt tarhalla tekevät muutenkin ankeasta elosta raskaampaa, eikä Zhanna toivo mitään enempää kuin että saisi oikaista itsensä pehmeälle pedille, nauttia vähän rapsutuksista ja hyvästä huolenpidosta.

Viipurin koirat - Zhanna 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.