Neo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

20.4.2017
Neo sai kodin Jyväskylästä.

16.3.2017
Ujot silmät tuikkivat sylistä. Pieni ja suloinen Neo tykkää kyllä kovasti ihmisseurasta, mutta sylissä vielä jännittää. Neo odottaa Irinan tarhalla omaa kotia.

Neo ilmaantui keväällä Irinan tarhalle ja odottaa nyt kymmenien muiden pentujen joukossa oman kodin löytymistä. Pentutalo herää rytinällä eloon kun saapuvat ihmiset huomataan. Pienet tassut ja kuonot kurottelevat aitauksen raoista kun jokainen pikku-asukki tahtoisi osansa huomiosta. Kolmenkymmenen pennun pomppiessa ympärillä menee tovi ennen kuin erottaa natiaiset toisistaan. Suloisen Neo-pojan kuitenkin muistaa ensinäkemältä.

Neo on yksi iloisista pennuista, jotka vispaavat häntäänsä aidan toisella puolella ihmisten saapuessa. Poika ei rynnistä ihmisten luokse samantien, mutta uteliaana häntä pystyssä katselee muutaman metrin päässä vieraita. Puntteja tullaan kyllä haistelemaan ja muutaman kerran poika tulee omaehtoisesti kosketusetäisyydelle, mutta vähän vielä ujostuttaa. Neo ei ole mikään arka pentu, mutta alkuun vain hieman tuumivainen. Iloisena se touhottaa muiden pentujen mukana, juoksentelee ja loikkii aitauksessaan.

Meillä ei ole tietoa Neon menneisyydestä. Neo ei välttämättä milloinkaan ole elänyt sisätiloissa eikä se ole maailmaan muutenkaan kerinnyt vielä tutustumaan. Uudet asiat ja tilanteet ovat alkuun pelottavia ja jännittäviä, ja tarvitaan aikaa, ymmärrystä ja rauhallista totuttamista. Kyllä Neostakin vielä hieno kotikoira tulee, kunhan sen sopeuttamiseen on valmis panostamaan. Neo onkin valmis valloittamaan oman kodin, kunhan sopiva sellainen tulee vastaan!

Viipurin koirat - Neo 10.3.2017

Viipurin koirat - Neo 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.