Haida

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

19.10.2017
Haida sai kodin Helsingistä.

29.9.2017
Syyskuun alussa vielä kovasti ujostellut Haida on reipastunut muutamassa viikossa mukavasti. Haida toivoo, että saisi jo pian matkata Suomeen omaan kotiin!

Neljä hämmentynyttä pörröläistä Hertta, Haida, Hille ja Hupu tuotiin Olgan luokse loppukesällä. Tuoja oli joko löytänyt pentueen jostain tai sitten halusi itse eroon oman koiran ei-toivotuista pennuista. Olga lupasi huolehtia pennuista ja tuoja lupasi palata - mutta kuinkas sitten kävikään? Kukaan ei tullut enää pentuja kyselemään ja Olga haluaakin nyt että pienille etsitään kunnolliset kodit Suomesta.

Haida ei vielä ensimmäisenä ole juoksemassa vieraita vastaan, mutta katseltuaan hetken reippaampia sisaruksiaan uskaltautuu sekin hakemaan osaansa rapsutuksista. Tytöllä on kovin utelias ja ystävällinen katse silmissään, kun se lipaisee muutaman kerran varovasti vieraan sormia. Mitä pidempään vieraat sen aitauksen vieressä istuvat ja juttelevat, sen rohkeammaksi Haidakin muuttuu. Haida varmasti reipastuisi vauhdilla, jos vain pääsisi turvalliseen kotiympäristöön varttumaan. 

Pentujen menneisyydestä ei ole tietoa. Ne elävät tällä hetkellä Olgan luona ulkoaitauksessa ja onkin mahdollista, etteivät ne ole milloinkaan eläneet sisätiloissa. Kotikoiran taidoista ja elämästä nämä pennut eivät tiedä mitään. Uuden omistajan onkin ymmärrettävä se ja lähdettävä opettelemaan kaikkia asioita alusta lähtien. Haida haluaa löytää rakastavan ja ihanan ihmisen, joka sitoutuu tyttöön koko sen loppuelämäksi eikä pyörrä päätöstään ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla.

Viipurin koirat - Funtik & H-pennut 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.