Brando

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

6.4.2017
Brando sai kodin Karjaalta.

12.3.2017
Brando on iloinen ja reipas hännänvispaaja, jolle tarhalle saapuvat ihmiset ovat suuri ilonaihe! Kunpa ihana Brando ei joutuisi kauaa odottamaan omaa kotia.

Yli parinkymmenen pennun joukosta on alkuun vaikea erottaa tummaa Brandoa, mutta sympaattista poikaa ei voi unohtaa sen jälkeen kun se on kerran päässyt syliin halittavaksi ja kuvattavaksi. Brando vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta ja kiltiltä pojalta, joka muiden pentujen tapaan hieman jännittää sylissä olemista. Se on monen tarhalla olevan pennun kohdalla tavallista, sillä eipä pienokaisia juuri kukaan sylittele. Brando vaikuttaa sopuisalta pennulta ja muiden kanssa se tulee hyvin toimeen. Sen verran jyhkeät tassut nuorella miehellä on, että aikuisena siitä kasvaa varmasti ainakin keskikokoinen poika.

Brandon taustasta ennen tarha-aikaa ei ole tietoa. Poika on kuitenkin iloinen ja suhtautuu vieraisiin hyvin ystävällisesti ja avoimesti, joten ainakin jonkinlaista elämää ihmisten parissa se on varmasti viettänyt. Uuden omistajan täytyy kuitenkin ymmärtää, että Brandoa täytyy rauhallisesti totuttaa kotikoiran elämään asia kerrallaan. Pienen pennun kanssa saa varautua pissalätäköiden korjaamiseen ja siihen, että välillä pikkunaskalit uppoavat ei niin mieluisiin-paikkoihin kuten sohvan- tai pöydänkulmaan. Paljon jännittäviä ja uusia asioita tulee vastaan, mutta ajan ja rauhallisen totuttelun avulla päästään eteenpäin. Brando haluaisi niin kovin jo omaan kotiin, mistä ihana poika löytäisi sellaisen?

Viipurin koirat - Brando 10.3.2017

Viipurin koirat - Brando 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.