Malvina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2016

13.5.2017
Malvina löysi oman kodin Kouvolan seudulta.

16.4.2017
Malvina reipastuu hyvää vauhtia hoitopaikassaan Vantaalla.

Kaunis Malvina on asunut muutaman viikon Suomessa, ja kotihoitajan mukaan elämä sujuu oikein hyvin. Hihnakävely alkaa olla jo tuttua ja sisäsiisteyskin on hyvällä mallilla. Malvina on hieman kaino tyttö, mutta opettelee uusia asioita makupalojen ja kehujen kannustamana. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. 

Malvinalla on hoitopaikassa koirakaveri, jonka kanssa tyttö viihtyy, mutta osaa myös puolustaa yksityisyyttään. Uroskoira voisi kuitenkin olla mukava seuralainen myös Malvinan tulevassa kodissa.

Malvinan yhteyshenkilönä toimii Tanja.

6.4.2017
Malvina pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottelee yhteydenottoja Tuusulassa.

5.2.2017
Malvina on ihanan iloinen ja ystävällinen tyttö. Se muistuttaa kovasti siskoaan Melbaa, mutta on kooltaan pienempi ja hiukan vaaleampi. 

Noin 15-kiloinen Malvina ottaa tarhavieraat sydämellisesti vastaan. Vaikka Malvina tulee mutkattomasti toimeen muiden koirien kanssa, muuttaisi se niin kovin mielellään koiralauman keskeltä kotiin ja jonkun ihmisen ikiomaksi ystäväksi.

Viipurin koirat - Malvina 20.1.2017

5.10.2016
Kaunis Malvina asustaa Olgan tarhalla ja odottaa kutsua omaan kotiin.

Puuhakas pentujoukko ilmestyi Olgan tarhalle alkukesästä. Pikkukoirissa oli kyllä sukunäköä, mutta värejä löytyi melkoinen kirjo, aina täysmustasta ruskeaan, kellertävään ja helmenvaaleaan. Upea Malvina kuuluu jälkimmäiseen sävyyn, ja se onkin todella kaunis koira.

Moni Malvinan sisaruksista pääsi jo matkustamaan Suomeen, mutta tämä tyttönen jäi Melba-siskonsa kanssa vielä tarhalle. Muiden sisarustensa tavoin Malvina on iloinen ja sosiaalinen luonne, joka nauttii kovasti ihmisten seurasta. Jokainen tarhalla vieraileva ihminen on Malvinalle mieluinen tuttavuus, ja neiti kipaiseekin muiden tarhan reippaiden pentujen kanssa vieraita vastaan. Voi miten ihanaa on, kun ihminen antaa hetken huomiota! Olisipa onni jos tämäkin tyttö pääsisi oman ihmisensä kainaloon mahdollisimman pian, jo ennen syystalven pakkasia.

Malvinasta kasvaa keskikokoinen, luultavasti yli 25-kiloinen aikuinen koira. Malvina on kiltti, mutta aktiivinen koira, ja tarvitsee päivittäin liikuntaa ja muuta mukavaa tekemistä oman perheensä seurassa. Malvina tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, joten se sopii kotiin jossa on jo ennestään koira. Reippaana tyttönä Malvina on varmasti valmis muuttamaan myös perheen ainoaksi koiraksi.

Viipurin koirat - Melba, Malvina & Vega 22.10.2016

Viipurin koirat - Melba & Malvina 19.7. & 11.9.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.