Axel

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

23.2.2017
Axel sai kodin Veikkolasta.

31.1.2017
Reipas Axel haluaisi pian valloittaa Suomen kamaran - kuka lähtisi luotsaamaan tätä ihanaa poikaa kohti onnellista yhteiselämää?

Axel ja sen kaksi siskoa, Adela ja Abella, sekä yksi veli, päätyivät Olgan tarhalla pieninä pentuina. Niiden emo oli joutunut auton töytäisemäksi ja koko pesue vietiin emon mukana eläinklinikalle. Sieltä pyydettiin Olgalta apua ja Olga tarjosi pennuille turvapaikan.

Axel on kasvanut jo siihen ikään, että omaan kotiin olisi aika päästä. Ja ihmettelemme kovasti, jollei joku tätä komeaa ja reipasta nuoren miehen alkua kaipaa pian ystäväkseen! Alex on ystävällinen ja sosiaalinen pentu, muttei kuitenkaan (vielä) mikään mahdoton riiviö.

Axel tulee sujuvasti juttuun myös toisten pentujen kanssa. Ehkä se hieman enemmän on sellainen tyyppi, joka kertoo toisille ystävällinen kaapin paikan, kuin joka olisi vain seinäruusuna, mutta toisaalta sellainen on ihan normaalia nuoren pojan käytöstä. Ihmisten seurassa Axel on oikein kohtelias ja mukava poika.

Axel kasvaa aikuisena ainakin keskikokoiseksi. Siinä on ripaus jos toinenkin saksanpaimenkoiraa, joten odotettavissa on, ettei Axelille tulevaisuudessa riitä pelkät korttelin kiertämiset päivän ohjelmaksi. Arkitaitojen opettelua, reipasta liikuntaa ja mielekästä aktivointia - niillä ohjeilla Axel kasvaa hyvinkäyttäytyväksi nuorukaiseksi!

Viipurin koirat - Axel 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.