Aaron

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

16.3.2017
Aaronilla kävi aikamoinen tuuri ja poika muutti omaan kotiin Turkuun.

19.2.2017
Hieman varovainen Aaron katselee tulijoita kopin suojista. Kuitenkin pieni häntä alkaa kovasti heilua, kun Aaronin kanssa käy tekemässä lähempää tuttavuutta.

Irinan tarhan pentutalossa riittää vilskettä. Tarkempi tutkiminen osoittaa, että kopissa makoilee vielä pari pentua joka paikassa juoksentelevien reippaiden pentujen lisäksi. Toinen näistä vähän ujommista pennuista on ihana Aaron.

Pienestä ujostelustaan huolimatta Aaron on selvästi utelias ja ihmisistä kiinnostunut poika. Vaikka se nököttää kopissa, alkaa sen hännänpää heilua, kun sille lepertelee. Ja ahkeralla höpöttämisellä sen sai houkuteltua myös kopin ovelle ja siitä kaapattua syliin. Sylissä oleminen oli taas luonnollisesti jännittävä paikka, mutta siltikin Aaronin hännänpää aina välillä heilui kovasti - ihmiset ovat kuitenkin kivoja, vaikka välillä ne vähän jännittäisivätkin.

Aaronin väritys on erikoinen ja hyvin kaunis - sen mustaan turkkiin on sekoittunut valkoisia karvoja, mikä tekee siitä kuin hopeaturkkisen. Aikuisena Aaron tulee varmasti olemaan kulmakunnan komistus.

Koska Aaron on vähän ujo poika, arvostaisi se varmasti reipasta koirakaveria. Ehkäpä Aaron pärjäisi myös ainoana koirana, mutta silloin omistajan on ymmärrettävä erityisen hyvin, mitä ujon koiran kotiuttaminen vaatii. Saattaa olla, että Aaron reipastuu nopeastikin kotiuduttuaan, mutta jos se vie enemmän aikaa, tulee omistajan osata olla Aaronin tukena. Aaronista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika.

Aaron ei halua olla hetken mielijohde, vaan pitkän ja tarkan harkinnan tulos. Siksi Aaron toivoo, että mahdollinen uusi omistaja miettisi vielä  kerran asiat tarkoin: riittäähän aikasi ja jaksamisesi nuoren pojan kolttosten kanssa? Ja riittäähän sitä aikaasi myös viiden ja kymmenen vuoden päästä? Jos vastaus on epäröimätön kyllä, odottaa Aaron yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Aaron 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.